eryilmaz06 kullanıcısının son içeriği | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

eryilmaz06 kullanıcısının son içeriği

1. E

Renault Symbol Marş Dinamosu Tamiri Maliyeti

Abi sökümü cidden kolaydı maks 10 dk söktü diyebilirim abartılı geldi yani tanıdık diye güvenip sormadık ortalama fiyat belli diye orda hata yaptık
  2. E

Sürmedi ustam sözde tanıdık diye gittik ortalama fiyat belli diye sormadım da orda hata yaptım adam 1700 diyince şaşırdım pazarlıkta yapmadı normalde 2000 tl söküyorum diyo
  3. E

Selamın aleyküm 2011 1,5 dcı symbole aracımın marş basmaması üzerine marş dinamosunu yaptırmak istedim komple kömürü bakırı vb revizyonu için 1900 tl verdim usta söküp takmaya ve bagaj aydınlatmasının elektrik işine baktı kablo bagladı sadece işçilik 1700 istedi sizce normal mi iskitlerde...
  4. E

FORD FOCUS MU TOYOTA AURİS Mİ?

Konfor istiyorsan düşünmeden focus al
  5. E

700 bin civarında Otomatik Vitesli Sedan veya SUV araç önerisi

hyundai elentra olarabilir egea olur tam otomatik olarak corolla olur leon olur
  6. E

Fiat Fiorino Panorama 1.3 Multijet Alınır Mı? Kullanıcı Yorumu

İmkan varsa direkt doblo düşün veya ford cornet
  7. E

Tofaş Kalorifer Peteği Isınıyor Ama Sıcak Hava Üflemiyor

en iyisi peteği değiştir abi uğraşma hiç boşuna
  8. E

Renault Laguna 1 2.0 RXT (1999 Model) alınır mı?

uzak dur ustam satılmaz piyasada mimli araç laguna masraf açar sürekli elektrik tesisatı konusunda problemli diyolar
  9. E

2006 Model Hyundai Accent Admire 1.5 Alınır Mı?

1,6 lpg olanları alınır üzmez uzun km gider
  10. E

300-350 bin bandında hangi araç almalıyım

307 hiç bulaşma bence fiesta olabilir clio olur 1.5 dcı symbole olur 85 hp flunce olur passat olur
  11. E

Motor Yatak Sesi Nasıl Anlaşılır?

ucuza almak için tezgah bu ustaya göstermeden verme aracı uyguna
  12. E

500.000 TL Bandında Hangi Aracı Alabilirim?

Honda jazz olabilir model olarak 2010 altı olabilir ama mutlu eder Polo olabilir
  13. E

Honda Jazz Mı Honda City Mi?

Kesinlikle jazz 1.4 elite otomatik almıştık makyajlı kasa otomatik çok memnundum yakıt olsun masrafsızlık olsun harikaydı bagajıda oldukça geniş konforlu araç sanruf f1 vites vb güzeldi piyasası oldukça hızlı zaten
  14. E

Chevrolet Kalos 1.2 Nasıl Araba ve Alınır Mı? Kalos Kullanıcı Yorumu

Yokuşlarda çok bayılıyor masraf yönünden sıkıntılı bunun yerine polo alınabilir
  15. E

Mercedes C200 (W203) Avangarde mi BMW (e39) 5.30 mu Almak Mantıklı

Para olsa w210 hiç düşünmeden girerim ama imkanlar şuan w203 gösteriyor e39 hep aklımda kalacak büyük ihtimalle