700 bin civarında Otomatik Vitesli Sedan veya SUV araç önerisi | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

700 bin civarında Otomatik Vitesli Sedan veya SUV araç önerisi

Cümleten selamın aleyküm 700bin tl bütçem var otomatik vites araç bakıyorum sedan hb suv olması benim için önemli değil arabalardan fazla anlayan birisi değilim otomatik vites alacağım için kafam çok karışıyor 50çeşit vites türü var dsg cvt gibi elimdeki bütçeye göre neler yapabilirim kilometresi fazla olmayan kaportası düzgün modeli donanımı iyi olan hertürlü marka olabilir max 750 bin bandına çıkabilirim yardımcı olursanız sevinirim abilerim kardeşlerim

İkinizede yorumunuz için teşekkür ederim bir kaç tane düşündüğüm arabalar arasında fd6 da vardı büyük bir ihtimal civic fd6 alıcam fd6 hakkında söylemek istediğiniz birşey varmı mesela elegance en dolusu olduğu söyleniyor ama 2007 elegance ye bineceğine 2012 model orta pakete binsen daha iyi gibi model yüksek daha az km li araca binersin gibi mesela, yada 2007 dolu pakette olan özellikler 2012 modelin orta paketinde oluyormu bu konularda pek fazla bilgim yok ilk yorumda belirttiğim gibi ilk arabamı alıcam yardım ederseniz çok memnun olurum çok teşekkürler

SUV Dacia Duster derim. Kia Sportage'da bakılabilir. Otomatik sedan ise Toyota Corolla E150 kasalara bakılabilir.

Birkaç gün önce yazdığınız yorumları okumuştum hala araç bulamadım fiat 500 pek fazla gözüme hitap etmiyor 26 yaşındayım ilk arabam biraz genç işi olsun hemde beni üzmesin istiyorum abilerim kardeşlerim 700bin tl para bağlıcam yıllardır çalışıp biriktirdiğim para kia sportage temizi o paralara yok gibi dacia duster olabilir leon öneren olmuş otomatik olarak dsg şanzuman problemli olarak biliyorum lancer bakıyorum köpek balığı kasalara çok temiz ağır hasar kayıtsız düşük km önden kazası olmayan kaputu tavanı orjinal arabalar var fiyatlarıda uygun 600-700 bandına ama o arabalar tutulmama sebebi nedir sorunlu motorları varmı kronik arızaları otomatik mitsubishi lancer alınırmı?

Mitsubishi Lancer güzel ve performansı yüksek bir araba. Tutulmama sebebi Türkiye'de piyasası yok. Kasası ve motoru gayet sağlam. Temiz, oynanmamış bulabilirseniz alınabilecek bir modelidir.