Renault Symbol Marş Dinamosu Tamiri Maliyeti | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Renault Symbol Marş Dinamosu Tamiri Maliyeti

Selamın aleyküm 2011 1,5 dcı symbole aracımın marş basmaması üzerine marş dinamosunu yaptırmak istedim komple kömürü bakırı vb revizyonu için 1900 tl verdim usta söküp takmaya ve bagaj aydınlatmasının elektrik işine baktı kablo bagladı sadece işçilik 1700 istedi sizce normal mi iskitlerde işçilik çok yüksek geldi bana marş dinamosu arka taraftada degil ön tarafta sökümü rahattı

sokme takma ve bagaj elektrık ısı 1.5 saat bıle surmemiştir fıyat fazla ama yapacak bısey yok artık alıstık lıfte bıle 500 lıraya kaldırıyorlar

Sürmedi ustam sözde tanıdık diye gittik ortalama fiyat belli diye sormadım da orda hata yaptım adam 1700 diyince şaşırdım pazarlıkta yapmadı normalde 2000 tl söküyorum diyo

hocam hatayı orada yapmıssın bır ısı yaptırmadan fıyat sormak lazım neyse hayırlısı olsun tecrube kazanmıs oldun

Ankara'da iseniz Balgatta sadık usta var . Oraya da götürebilirsiniz. Köseoğlu otomotiv oto elektrikçi ve işçiliği iyidir. Tabi ki işi yaptırmadan fiyat sormak lazım. Kime iş yaptırırsanız yaptırın kesinlikle başka bir yere sorun. Araştırmadan yaptırmayın.​