Kaç olması gerekir?fazla lpg sıstemını kontrol ettır sııkıntı yoksa atesleme sıstemını kontrol ettir
Bi LPG ciye gidiyim o zamanfazla lpg sıstemını kontrol ettır sııkıntı yoksa atesleme sıstemını kontrol ettir
evet abı kesınlıkle mevsımlere gore afr ve gaz gecıs sıcaklıgı ayarlanmalıBence önce ayar yaptırırken gaz filtresine de baktırın. Bir çok LPG li araba sahibi gaz filtresi diye bir şeyin varlığından bile haberdar değil. Eskiyen filtre değişmediğinde de yakıtı bayağı etkiliyor. Ayrıca yaz ve kış aylarında farklı ayar yapılmalı diyen bir çok usta ile karşılaştım.
Yaz kış ayarı Broadway de nasıl yapılıyor?Bence önce ayar yaptırırken gaz filtresine de baktırın. Bir çok LPG li araba sahibi gaz filtresi diye bir şeyin varlığından bile haberdar değil. Eskiyen filtre değişmediğinde de yakıtı bayağı etkiliyor. Ayrıca yaz ve kış aylarında farklı ayar yapılmalı diyen bir çok usta ile karşılaştım.
Tarif etseniz hocam?Ayarı LPG ustaları yapabiliyor. Siz de yapabilirsiniz ama dikkatli ve ölçülü yapmak biraz zor oluyor. O yüzden işin ehli bir Usta yaparsa daha verimli bir sonuç alınır.
AtikerLpg sisteminiz Atiker mi?
Gaz ayarı çabuk mu bozuluyor? Bozuluyorsa sebebi nedir?Çok sık ayar bozan bir sistem
Hocam Bunun bi çözümü yok mu o zaman?Atiker lpg sistemlerinde gaz ayarı stabil kalamıyor. Bu karbüratörlü sistemlerinde de böyle, sıralı sistemlerinde de, karma ( direkt enjeksiyonlu ) sistemlerinde de. Örneğin; Lovato, Brc ve Prins marka sistemlerde gaz ayarı bozulmadan yüksek kilometreler yapılabiliyor. Bu markaların hepsini farklı araçlarımda Onbinlerce kilometre deneyimledim. Gerek kendi tecrübelerime, gerekse de çevremde kullananların tecrübelerine dayanarak bunu söylüyorum.