1.6 gli bütçe yok hocam. Europa'nın kronik sorunları çok var. Küçük ilçede yaşıyorum. 1.3 corollla işimi görür gibi duruyor hiç kullanmadim. Tek sorun hidrolik direksiyon olmamasıAleyküm selam. Yani ikisininde de avantajları ve dezavantajları var. Sağlamlık yönünden Toyota Corolla 1.3 , performans olarak Renault 19 Europa. Keşke 1.6 Toyota Corolla GLİ sorsaydın daha rahat cevaplardım. Europa kötü değil. Parçası ve bakımı çok uygun ama bir zamanlar efsane kasa Toyota Corolla sahibi olmuş birisi olarak Corolla'yı tercih ederdim.
Bakalım kısmet artıkAnlıyorum. Hidrolik direksiyon olmaması park ederken biraz zorlar onun dışında sürüş anında fark edilmez bile. O zaman Siz de efsane kasa hayranlarına arasına gireceksiniz.![]()
Aslında evet ,1.3 Corolla parasına hidrolik ve klimalı europa bulunuyor.Tercihim Europa olur. Performansı daha iyi, hidrolik direksiyon büyük avantaj, parça fiyatları
da Corolla'ya göre uygun.
200 hocam bütçehocam butceyı tam bılmemekle bırlıkte elınızdekı paraya 1.3 corollanın hıdrolıgını bulursunuz diye tahmın edıyorum
Teşekkür ederim hocam. Karbüratörlü bir europa yapıştıralım ozmaneuropa daha mantıklı olur o paraya alacagın corolla üzer hocam