1.3 corolla vs 1.6 europa mı? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

1.3 corolla vs 1.6 europa mı?

Selamın aleyküm arkadaşlar.
1.6 kb. Europa mi yoksa 1.3 efsane kasa corolla mı almalıyım. Japon daha çekici geliyor ama hidrolik vs olmamasi üzüyor biraz. İkiside 98 model bu arada. Teşekkür ederim şimdiden

Aleyküm selam. Yani ikisininde de avantajları ve dezavantajları var. Sağlamlık yönünden Toyota Corolla 1.3 , performans olarak Renault 19 Europa. Keşke 1.6 Toyota Corolla GLİ sorsaydın daha rahat cevaplardım. Europa kötü değil. Parçası ve bakımı çok uygun ama bir zamanlar efsane kasa Toyota Corolla sahibi olmuş birisi olarak Corolla'yı tercih ederdim.​

Aleyküm selam. Yani ikisininde de avantajları ve dezavantajları var. Sağlamlık yönünden Toyota Corolla 1.3 , performans olarak Renault 19 Europa. Keşke 1.6 Toyota Corolla GLİ sorsaydın daha rahat cevaplardım. Europa kötü değil. Parçası ve bakımı çok uygun ama bir zamanlar efsane kasa Toyota Corolla sahibi olmuş birisi olarak Corolla'yı tercih ederdim.​
1.6 gli bütçe yok hocam. Europa'nın kronik sorunları çok var. Küçük ilçede yaşıyorum. 1.3 corollla işimi görür gibi duruyor hiç kullanmadim. Tek sorun hidrolik direksiyon olmaması

Anlıyorum. Hidrolik direksiyon olmaması park ederken biraz zorlar onun dışında sürüş anında fark edilmez bile. O zaman Siz de efsane kasa hayranlarına arasına gireceksiniz. 😄

hocam butceyı tam bılmemekle bırlıkte elınızdekı paraya 1.3 corollanın hıdrolıgını bulursunuz diye tahmın edıyorum