Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstüne gidip tekrar fullettirdim 15.14 lt aldi yani 36.85 litre ama kapağa kadar doldurmadi pompa daki alet kendiliğinden kesince bıraktı 8.50 litre daha almadı
Hocam iyi okumadınız heralde yakıt ikaz ışığı yanarken gittim 1000 TL lik aldım 21 litre civarında sonra gösterbe attığım fotodaki gibi bı 20 litre daha bunun neresine sığacak demiştim 🙂
Hocam yakıt göstergesi sarı yanarken yakıt aldım 1000tl lik 21.68 litre ceyrek depo yer kaldı bunun deposu nasıl 45 litre oluyor çözemedim detay verirmisiniz
Olay şöyle başladı abi arkadaşla gidiyor duk arabayı dik yokuş aşağı bir yerde durdurdu kontağı kapattı el frenini çekti sonrasında 1 inci fitese taktı el frenini indirdi ufaktan 3 saniyede 1 defa ufaktan bıraktı sonrasında öyle dedi birde 5 inci fitese takıp denedi araba gümbür gümbür edip...
Hocam moralim çok bozuldu
Rampada 1. viteste aracın ufak ufak 4 saniyede bir bırakması ve araç stop halindeyken 5. viteste kaçırması sonrası arkadaş kompresyon testi yapın dedi. Test sonucunda usta motor ölü dedi. Siz değerli abilerimden en doğru bilgiyi arz ediyorum.