Sorunsuz Otomatik Vitesli Araç Tavsiyesi | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Sorunsuz Otomatik Vitesli Araç Tavsiyesi

Selamün aleyküm Uğur bey
sizi youtubedan takip ediyorum. Videolarınizi beğenerek izliyorum. 700 bin bandında Honda hariç otomatik araç tavsiye edebilir misiniz? Sorun çıkarmayan ya da minimum sorunlu olan. Teşekkürler

Selamün aleyküm Uğur bey
sizi youtubedan takip ediyorum. Videolarınizi beğenerek izliyorum. 700 bin bandında Honda hariç otomatik araç tavsiye edebilir misiniz? Sorun çıkarmayan ya da minimum sorunlu olan. Teşekkürler

Hocam öncelikle hoşgeldin.

Biraz daha aradığın kriterleri açarsan daha iyi yardımcı olurum. Mesela güç performans ve konfor arıyorsan. Avrupa arabalara yönelebilir. Örneğin VW Golf gibi. Ben sorunsuz biniyim arıza çıkarmasın diyorsan Toyota Corolla veya diğer Japon markaları tercih edilebilir. Ancak dediğim gibi aradığınız kriterleri biraz daha açmanız gerekiyor.

Hoşbulduk Uğur bey forum siteniz hayırlı olsun bu arada
Fazla bi beklentim yok aslında sedan ve biraz yüksek model kmsi az olursa iyi olur. 2010 ve üzeri olabilir. Toyota lar kmler çok yüksek fiyat abartılı geldi.

bu araç nasıldır acaba? Motor şanzıman sıkıntı çıkarır mı?
DCT şanzıman iyidir kötü değildir. Tek kötü yanı yokuş inerken kafa karışıklıkları yaşaması ama o da öyle abartılacak bir şey değil. Dizel motor konusunda multijet tek geçerim. Kimse eline su dökemez sağlamlıkta.