( Satıldı) 142 binde Hatasız Tramersiz LPG'li Corsa 1.2 twinport Enjoy | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

( Satıldı) 142 binde Hatasız Tramersiz LPG'li Corsa 1.2 twinport Enjoy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar aracım memurdan bakımlı Orjinal 142 bin km'de HATASIZ, KAZASIZ, TRAMERSİZ, ve Corsa'nın ENJOY modeli olup Aynı zamanda ekstradanda Lpg'yede sahiptir

Türkiyede bu ayarda hatasız LPGLİ enjoy modellerin 140 bin km civarında olanların en ucuzu bile 475'den başlamasına rağmen araç fazlalığım dolayısıyla fiyatı gayet uygun tutuyorum

Km sorgulamalarındanda görüleceği üzere 10 yıldan fazla aynı sahibinde kalmıştır, kmsi orjinal olup herhangi bir kazasıda trameride, değişenide kesinlikle yoktur tavan ve direklerdeki soluklara temiz bir görüntü elde etmek adına folyo uygulanmış, kaput ise soluktan boyanmıştır, hepsininde işlem öncesi ve sırasındaki resim ve videoları plaka gözükür şekilde alınmıştır, alıcı arkadaşa verilecektir

Aracın amortisör, ön takım, şanzıman ve Motor gibi mekanik aksamları sorunsuz ve sıfır ayarındadır

Fabrikasyon orjinal Corsa yazılı bez paspaslarina kadar durmaktadır

Buji, filtre, antifiriz, yağ bakımı, V-kayışı gibi bakımları yakın zamanda yapılmışdır, (cam otomatikleri, kapı kilitleri, ayna otomatikleri, arka cam rezistansı, kliması, direksiyon tuşları gibi çalışmayan en ufak bir aksamı yoktur) alan arkadaş masrafsız olan aracıma sadece gazını koyup binecektir.

Essentia modelde bulunmayıp Enjoy modelde olan;

ekstra fazladan özelikler

Ön Sis Lambası

15 inç Enjoy Çelik Jant

Araç rengi Kapı Kolları ve Yan kapı çıtaları

2 katlı bagaj

farklı koltuk kumaşı vb.

Diğer özellikler
Abs
Klima
Ön Hava yastıkları
Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
Derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon

Aynalar elektrikle yönlendirilebiliyor ve Isıtmalı

Far Yükseklik Ayarı
Ön ve Arka sis
Ön camlar otomatik
Kumandalı merkezi kilit

Orjinal Aux Çıkışı ve Direksiyondan kontrol edilebilen orjinal radio- cd çalar

Ekstralar
Geri Park Sensörü
Cam filmi
Kapı kolu nikelajları
Amerikan Park
Led Xenon Kısa farlar
Ayak altı aydınlatma
Sıralı Sistem Lpg

Aracın 2025 bandrol fiyatı 250₺ olup vergi, yakıt ve masrafsızlık bakımından binilecek tam bir aile aracıdır,

expere açıktır, uzaktan gelecek arkadaşlar gönül rahatlığıyla gelebilir, alacak
arkadaşa hayırlı olması dileğiyle memnun kalacaktır

Telefon numaram: satıldığı için kaldırıldı.

IMG_20250216_154443.jpgIMG_20250216_131735.jpg
Kaplama sonrası üst resim
IMG_20250215_125304.jpg
Kaplama öncesi soluklar
IMG_20250216_144645.jpgIMG_20250216_144848.jpgIMG_20250216_144840.jpgIMG_20250216_144606.jpgEkli dosyayı görüntüle 301

IMG_20250222_003632.jpg
Screenshot_2025-02-22-00-35-54-776_com.miui.gallery-edit.jpg
10 yıldan fazla aynı sahibinde kaldığı 01 plakasıyla km kayıtları

Ekli dosyalar

• IMG_20250216_144905.jpg
    IMG_20250216_144905.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 15
Moderatör tarafında düzenlendi:
Araç Nevşehir/Ürgüp dedir, Fiyatım 430 bin tldir

değişensiz ve LPG'li olarak sahibindendeki ilanları filtrelerseniz bu kmde 1 parça boyalı olarak Türkiye'nin en ucuzunun çok altında tuttum fiyatı aciliyetten

(Boya sadece kaputta vardır, soluk resmini ekledim) Direkler ve tavanda kaplama folyo vardır, folyo öncesi ve sonrası resimlerinide ekledim

Son düzenleme:
Kardeşim sana şöyle bir iyilik yapayım sen fiyatı biraz daha kır tamam mı. Bu arabayı 8 dakika boyunca anlat her şeyini güzelce kameraya çekerek kamerayı yan tut bana gönder kanalda yayınlayıp satalım. Detaylar için burada şey yap anlamadığım bir şey varsa sor. Bana buradan gönder videosunu kanalda yayınlayayım o zaman satarız. Yani bu fiyata bence kaçmaz diyorum ben bu arabaya

Peki fiyat 420 olsun öyleyse uğur bey,

ilk fırsattada araba ile ilgili video çekmeye çalışacağım,

arayan arkadaşlara aracı görüntülü görüşme ilede istediği zaman gösterebilirim

Valla inanın bende çok şaşırıyorum 430 bine bakmaya gelen yok, gelip baktirsalar kesin alırlar aracimada o kadar güveniyorum

Aracin aynı ayarındaki emsallleri 490 ve üstü diye yaklaşık 2 ay önce ilan fiyatını 510'dan açtım, 440 vs çok veren olmuştu 1 aya kadar, ama ne olduysa piyasaya şu son 1 ayda oldu şuan 430 bile yazsam bakmaya gelen yok, favorilerimdeki ilanların hiç biri satılmıyor, sadece çok aşırı kelepir olan 1-2 araç satılıyor diğer normal fiyatındakilerin hepsi duruyor

Şunu anladım piyasa ölü olunca ne kadar düşüğede versen yine satılmıyor, bugün 420'ye almayanlar 2 ay sonra 450'ye alırlar bunada eminim aslında

Zira 1 hafta önce kredi taksit oranları değişti, 1 aya kalmaz bayramda araba satışlarıda epey hareketlenir, bayram kredileride olur bir sürü bankaların kampanyalı,

Şimdi diyeceksinizki niye şimdi veriyorsun o zaman, 1 ay daha beklet

işin açığı eşimin Nevşehir merkezden yaşadığımız ürgüpe tayini çıktı, Opel Corsayı eşim kullanıyordu, bende dedim biraz daha büyük bir araba alalım artık ufak arabaya binmemize gerek yok

ürgüpde bir sigortacı arkadaşımın sattığı 1.3 Multijet egeaya müşteri oldum, exper yaptırdım kapora verip aracım ilanda 510'ken bile böyle arayan soran varsa 470-480 e indirsem hemen satılır diye düşünüp, 15 gün süre istedim

Süre doldu ama fiyatı 470 lere bile insem 450 tam veren olmadı 440-445 verdiler,

ve arkadaşa söz verdiğim süre dolunca tamamını ihtiyaç kredisi ile egeayida ikinci araba olarak almak zorunda kaldım

Dedim kredinin taksitlerinin başlamasına 1 ay süre var o zamana satılır, ama piyasa şuan dahada kötü fiyatı 430' a kadar insemde gelen yok

Eğer kredi kapatma bedelim günlük 1500₺ civarı artmasa hayatta vermem bu fiyatlara, 1-2 aya kesin 440-450 ye veririm

ama hesaplayinca günlük 1500₺'faiz işlemesi 1-2 ay bekletmeye ayniya geliyor bende bankaya gidene kadar başkasına nasip olsun dedimIMG_20250124_170949.jpg

Son düzenleme:
Uğur bey iyi akşamlar, bu akşamki canlı yayını kaçırdım, az önce YouTube aylık üyelik alıp tekrarını izledim yayın kapanisinda benim aracdan bahsetmişsiniz teşekkür ederim ilginize

Aracımın ilandaki fiyatını dediğiniz gibi bir miktar daha düşürüp 430'dan 420 yapmıştım fiyatini çok farketti, dün akşam sahibindenden epeyce bir telefon geldi gelmek isteyenler vardı, ve bugün kayseriden bir aile geldi

Aracımı Nevşehir pilot garage' da en üst paket olan 303 nokta testine soktular araç müthiş sorunsuz çıktı çokca teşekkür ederek aracı aldılar

Yinede ilginizden dolayı teşekkür ederim, tanıştığıma memnun oldum

Forumunuza ve YouTube yayinlariniza yine katılmaya çalışacağım, epeyce keyifli geçiyor canlı yayın araç incelemeleriniz

İlerde egeayida satacak olursam, sizin forumdan birine nasip olsun isterim inşallah

Forumda konuyu kapatmamizmi gerekiyor, şimdiki süreci bilmiyorum

İki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Satılmasına sevindim. Konuyu ben kilitliyorum şimdi. Gerekli düzenlemeyi yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...