Suzuki Swift nasıl hocam yedek parça ve usta konusundaMazda Türkiye'den çekildi. Sanırım 2023 yılında. Ancak yasal olarak çekildikten sonra 10 yıl boyunca parça tedariki sağlamak zorunda. Mazda 3'te yedek parça sorunu büyükşehirlerde yok. Ancak küçük bir yerde yaşıyorsanız var. Mazda 3, Focus ile aynı platform arabadır. Bunu da bilmenizi öneririm.
2006-2011 arasındaki hocamSuzuki halen Türkiye'de devam ediyor. Swift kaç modelden bahsediyorsunuz.
2006-2011 arasındaki hocam
En az arıza sorun çıkartan araçlar arasında 1. Sıradadır bilginiz olsun... Bende düşünüyorum uygun fiyat yazan yok herkes yüksekten uçuyorMazda 3 ün yedek parça ve usta sorunu var mı acaba
Ben de istiyorum mazda 3. Ancak biraz pahalı benim için. Toyota Avensis daha uygun fiyat olarak.Mazda Türkiye'den çekildi. Sanırım 2023 yılında. Ancak yasal olarak çekildikten sonra 10 yıl boyunca parça tedariki sağlamak zorunda. Mazda 3'te yedek parça sorunu büyükşehirlerde yok. Ancak küçük bir yerde yaşıyorsanız var. Mazda 3, Focus ile aynı platform arabadır. Bunu da bilmenizi öneririm.
En az arıza sorun çıkartan araçlar arasında 1. Sıradadır bilginiz olsun... Bende düşünüyorum uygun fiyat yazan yok herkes yüksekten uçuyor