Mazda 3 Hakkında Bilgi | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Mazda 3 Hakkında Bilgi

Mazda Türkiye'den çekildi. Sanırım 2023 yılında. Ancak yasal olarak çekildikten sonra 10 yıl boyunca parça tedariki sağlamak zorunda. Mazda 3'te yedek parça sorunu büyükşehirlerde yok. Ancak küçük bir yerde yaşıyorsanız var. Mazda 3, Focus ile aynı platform arabadır. Bunu da bilmenizi öneririm.

Mazda Türkiye'den çekildi. Sanırım 2023 yılında. Ancak yasal olarak çekildikten sonra 10 yıl boyunca parça tedariki sağlamak zorunda. Mazda 3'te yedek parça sorunu büyükşehirlerde yok. Ancak küçük bir yerde yaşıyorsanız var. Mazda 3, Focus ile aynı platform arabadır. Bunu da bilmenizi öneririm.
Suzuki Swift nasıl hocam yedek parça ve usta konusunda

Ben de istiyorum mazda 3. Ancak biraz pahalı benim için. Toyota Avensis daha uygun fiyat olarak.

En az arıza sorun çıkartan araçlar arasında 1. Sıradadır bilginiz olsun... Bende düşünüyorum uygun fiyat yazan yok herkes yüksekten uçuyor

Bu dediğiniz yıllardan beri söylenen bir şehir efsanesine döndü. Amerika'da satılan bir model için tablo var ama gerçek olup olmadığı bilinmiyor. Belki de 20 yıl önce okumusumdur mazdanin en sorunsuz olduğunu.

Dünyanın en sağlam ve sorunsuz arabası lexusdur. Mazda 3 safkan Japon değildir.