Köy içinde kullanmak için 1993 model doğan SL tavsiye eder misiniz | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Köy içinde kullanmak için 1993 model doğan SL tavsiye eder misiniz

Köy içinde kullanmak için ve ufak tefek işlerde kullanmak üzere araba almak istiyorum. Bu ilan 1200740759 numarasındaki araba nasıl alınır mı? Tavsiye eder misiniz? Yorumlarınızı paylaşabilirsiniz sevinirim.​

Köy içinde kullanmak için Doğan SL almak yerine Renault Broadway veya biraz daha para ekleyerek Renault 19 Europa almanız daha mantıklı olur. Renault modelin on takımı köyde kullnamak için daha sağlam ve daha uygun bana göre. Yakıt olarak ta Renault gurubu daha az yakar. İlandaki Doğan SL bin fiyatı uygun. Eğer bütçenize uygun ve özellikle Doğan SL almak istiyorsanız motorunda baktırıp öyle alın.​

Köy içinde kullanmak için Doğan SL almak yerine Renault Broadway veya biraz daha para ekleyerek Renault 19 Europa almanız daha mantıklı olur. Renault modelin on takımı köyde kullnamak için daha sağlam ve daha uygun bana göre. Yakıt olarak ta Renault gurubu daha az yakar. İlandaki Doğan SL bin fiyatı uygun. Eğer bütçenize uygun ve özellikle Doğan SL almak istiyorsanız motorunda baktırıp öyle alın.​
Çok teşekkür ederim

Köyümüzün ilçesinde bulunduğu için köy içinde tarla bahçeye gitmelik değilde köy içinde ayağımızı yerden kessin diye köy yolları asfaltlı pek sorun olacağını zannetmiyorum teşekkür ederim

bıraz daha ekler broadway alırım önden cekıslı yakıtı az dogana gore bıraz daha yuksek suspansıyonu daha yumusak

Tofaş köy yolları için uygun değildir. Köy içinde gezmek için en iyi araba Renault 12 Toros bence. Toros alacak para yoksa Reno 12 alabilirsiniz.