İlk Araç Olarak Hangisi Alınır? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

İlk Araç Olarak Hangisi Alınır?

Cümleten selamun aleyküm,
İlk aracımı alacağım inşallah. Maksimum bütçem 350 ama aklımda şöyle bir soru var.
350 civarına bir araç alıp direkt kullanmaya mı başlasam yoksa 250-300 civarı alıp alışana kadar onunla mı devam etsem?

Örnek ilanlarım şu şekilde, son fiyat olarak kaça alınır? Onu da yorumlar mısınız?

124×2472×897 1.4 LPG Punto
119×8560×766 1.3 Multijet Punto (Km çok yüksek ama dediği gibiyse iyi bakılmış)
121×9024×579 1.4 LPG Clio
122×4658×805 1.4 LPG Clio

İlanlar 1 dizel punto cıkmadı satıldı galiba diger ilanlara baktım galeriçi den taklalı en sondaki bun ilanları alırsan eger . Satamazsın .
Canlı yayına gel hesef at ugur abi secsin .
Arac alma işi sıkıntı dolandırılırsın mazallah

Dizel Punto aktif aslında, taklalı vs yazmıyordu ve fiyatına göre uygun gibiydi clio'lar.
Benim aklımda da yayında sormak var, teşekkürler hocam

hocam 1.4 punto ve 2005 clıoyu gozum tutmadı
1.3 multıjet eskı dızel ıyıce baktırırsan olabılır
2000 clıonun baska muadıllerını bulursan olabılır

1.3 Punto'nun km yüksek ve dizel olunca emin olamadım. İlk araç olacağından da çok risk almak istemiyorum. Yayında bir sormaya çalışacağım inşallah
Teşekkürler yorum için

1.3 Punto'nun km yüksek ve dizel olunca emin olamadım. İlk araç olacağından da çok risk almak istemiyorum. Yayında bir sormaya çalışacağım inşallah
Teşekkürler yorum için
İlk arabansa japon kore modelerine bak kolay arıza cınarmaz benim ilk arabam egea 2009 aldıma bin pişman oldum . Şanjumanı motoru .
Sattim i20 2018 model aldım . Para lazım oldu aracı sattım 2006 admire aldım . 2006 admire bak . Mitsubishi bak honda eski civic bak basın agrımaz . Mazda pek ustası yok 326 alcam elinde patlar .clio bulaşma . Fransız markaları elektirik kronik sorunları bitmiyor.

İlk arabansa japon kore modelerine bak kolay arıza cınarmaz benim ilk arabam egea 2009 aldıma bin pişman oldum . Şanjumanı motoru .
Sattim i20 2018 model aldım . Para lazım oldu aracı sattım 2006 admire aldım . 2006 admire bak . Mitsubishi bak honda eski civic bak basın agrımaz . Mazda pek ustası yok 326 alcam elinde patlar .clio bulaşma . Fransız markaları elektirik kronik sorunları bitmiyor.
Detaylı detaylı yazmışsın hocam sağolasın, değerlendireceğim