Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 PS Jump Nav. 2025 alınır mı? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 PS Jump Nav. 2025 alınır mı?

Qbeatz

Admin
Yönetici
Bir yakınım sayesinde ÖTV indiriminden faydalanacağım. 630 küsüre denk geliyor.

İlk aracım olacak, trafik tecrübesi kazanmak için alacağım.

Süspansiyonları ve konforu idare etsin yeter. Performans çok önemli değil.

IMG_1369.jpeg
Bu listedeki araçları alabiliyorum, başka önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum. Bana bir çoğu ilk aracını alacak biri için gereksiz pahalı geldi.

Şimdiden teşekkürler.

Sizin ilk aracınız olacakmış. Bence yürütme maliyeti en ucuz olanı tercih edin derim. Listede Clio, i20 ve bayon hemen hemen aynı emsal arabalardır. Ancak benim gönlüm Egea Cross diyor.

Ben olsam Hyundai İ20 alırdım. Çeyrek altın gibi özellikle kadınla bayılıyor bu arabaya. Park sorunu yok. yakıtı çok uygun benin kız kardeşim aldı. Çok memnunlar. Ara sıra benim arabam bozulunca alıyorum. Kullanımı çok rahat. Bence tek eksiği benim gibi uzun boylular biraz zor sığıyor. Koltuğu epey geriye çekiyorum. Ama kesinlikle tavsiye edebilirim.

Ben Renault Clio'cuyum. Yakıtı çok az. Özellikleri yeterli. İkinci el de sorunsuz satılıyor. Parçası diğerlerine göre bir tık daha ekonomik.

@Uğur Gökçe @Melih Aktepe @Yusuf Usta @Otomobil Tutkunu

Herkese çok teşekkür ederim.

Sanırım i20'ye karar verdik. Ancak bir sorun var, 2 şoför yazdırılabiliyormuşuz ve yaşım yetmediği, ehliyetim olmadığı için beni yazdırmayacaklar. Seneye bu arabayı ben kullanırken sorun olur mu? Sormuyorlar genelde dediler. Veya bir şoför sildirip onun yerine yenisini yazdırabiliyor muyuz?

Sanırım i20'ye karar verdik. Ancak bir sorun var, 2 şoför yazdırılabiliyormuşuz ve yaşım yetmediği, ehliyetim olmadığı için beni yazdırmayacaklar. Seneye bu arabayı ben kullanırken sorun olur mu? Sormuyorlar genelde dediler. Veya bir şoför sildirip onun yerine yenisini yazdırabiliyor muyuz?
Bu konuda inan hiç bilgim yok kardeşim yasal şeylerde. Ama umarım formdan birisi vardır da cevaplar sorunu.

Evet bu uygulama yeni hayata geçti diyebiliriz. Kontrolü yapan polis memurunun insafına kalmış bir durum. Büyük bir kazaya karışmadığı sürece problem yaşayan duymadım. Çevremde bir kaç kişi var bu şekilde kullan.