Sarı siteden hocam ilan no su 1228694516 bı hocam bakarsanız çok sevinirim minnettar olurum benim çok anlamadığım için danışmak istedimhocam aracın hakkında biraz bir şey söyleyim ilan no atar mısın. Bu fotoğraflarda malum sitenin fligranları bulunuyor. O yüzden siliyorum fotoğrafları konunuzu ilan numarası ve sormak istediklerinizle değiştirebilirsiniz. Mutlaka fotoğraf istiyorsanız diğer sitenin adresi bulunmayanları ekleyin lütfen.
Sarı siteden hocam ilan no su 1228694516 bı hocam bakarsanız çok sevinirim minnettar olurum benim çok anlamadığım için danışmak istedim
Hocam podyenin yan taraftaki demirler biraz ezik ve deforme gibi bu sorun olur mu acaba, bi de sağ farın altı boşlukta bunlar sorun oluşturur mu sizce, cevabınız için teşekkür ederimHocam panelde ve kulelerde bir sorun görünmüyor. Tamponu akıllı vida ile tutturmuş görmüşsündür umarım. Kaputun üstünde güneş yanığı nedeniyle vernik atması var. Kaporta makyaj olarak 10 üzerinden 6 puan bence. Arabada tavan hariç komple boya ve 2 değişen var. Ancak fiyat olarak fena yazmamış. Biraz daha pazarlık yap hocam. Km çok yüksek sayılmaz bu araba için. Ancak almadan önce muhakkak ekspertiz yaptır hocam.
Hocam podyenin yan taraftaki demirler biraz ezik ve deforme gibi bu sorun olur mu acaba, bir de sağ farın altı boşlukta bunlar sorun oluşturur mu sizce, cevabınız için teşekkür ederim![]()
Çok teşekkürler hocamO dediğiniz demirler büyük ihtimal şase oluyor hocam. Ve bir arabada bakılan en önemli yerlerden birisi. muhakkak bir ustaya gösterin.
Ben teşekkür ederim. Yine bir şey olursa buradan sorabilirsinizÇok teşekkürler hocam