Honda City 2006 1.4 Sport İnceleme | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Honda City 2006 1.4 Sport İnceleme

Uğur abi öncelikle hayırlı olsun siten, bende YouTubedan gelip yeni üye oldum , abi ilan numarasını belirttiğim araç alınır mı? Eksper raporu notlar kısmında yazan kafamı karıştırdı cevaplarsan sevinirim .
İlan no: 1219332236

Sağ iki kapı değişen, sağ ön ve sağ arka çamurluk boyalı.
Sol ön kapı, arka kapı arka çamurluk boyalı
Bagaj kapağı değişen
Kaput ve tavan orjinal

Frankart dediği yer arabanın Tavanı ile kapılar arasında kalan direkleri oluyor. Yani direklerde boya demeye çalışıyor.

İlanı detaylı inceledim. Yerinizde olsam 330.000 teklif ederim. Anladığım kadarıyla binicisiniz ve aldıktan sonra lpg dönüşümü yaptıracaksınız. Lpg dönüşümü için de harcayacağınızı düşününce 330.000 teklif edin derim.
Evet hocam biniciyim, LPG taktirma düşüncem yok aslında, belirttiğim sebepler (frangart, marspiyel )güvenlik açısından sorun çıkartır mı bana o yüzden tedirgin oldum

Son düzenleme:
Bu model arabaların kaportasına bakmak yerine önce motoruna bakmak lazım. Tabiki şase, podye ve kulelerine bakmak gerekir. Ayrıca motor performansı da önemli. 1.4 motor olduğu için motor performansı kesinlikle iyi bir usta tarafından ölçülmesi Basınç testine sokulması motorun sağlığı için önemlidir. Yazdıklarından kaporta önemsiz anlamı çıkmasın. Korozyon olmaması lazım. Ben olsam daha temiz ve bakımlı bir araca bakarım.​

Sağ iki kapı değişen, sağ ön ve sağ arka çamurluk boyalı.
Sol ön kapı, arka kapı arka çamurluk boyalı
Bagaj kapağı değişen
Kaput ve tavan orjinal

Frankart dediği yer arabanın Tavanı ile kapılar arasında kalan direkleri oluyor. Yani direklerde boya demeye çalışıyor.
Evet abi haklısın. Direklerde boş yere boyanmaz