Hangi Motor Yağı Markası İyidir? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Hangi Motor Yağı Markası İyidir?

Aracınızın marka, modeli ve motor tipi nedir? Bunları bilmeden yardımcı olamayız.

Hyundai accent 1.5 admire

Hyundai accent admire 2006 1.5 crdi 177xxx km de

Ben 1.5 CRDi motorda 10w 40 castrol kullanıyordum ve memnundum. Ancal shell helix hx6 yağı da çok iyi. İkisinden birisi tercih edebilirsin. Hyundai'de 5w 30 kullananlarda var. Ancak araç eski olduğu için ben 10w 40 tavsiye ediyorum.

Ben 1.5 CRDi motorda 10w 40 castrol kullanıyordum ve memnundum. Ancal shell helix hx6 yağı da çok iyi. İkisinden birisi tercih edebilirsin. Hyundai'de 5w 30 kullananlarda var. Ancak araç eski olduğu için ben 10w 40 tavsiye ediyorum.
Bu işi bilen sendin. 4.8 litre alıyor yag değiştirdiğim yer 5 litre basmış . Motor alt kısımlarından yag kacırdı . Motor ustasına götürdüm. Usta bana yag cubunu cekip böyle yag doldurulur dedi . Ayarladı .
Kendim degişimi yapacagım artık bulundugum semt iyi usta bana denk gelmiyor abi

castrol yağı ben pek begenmıyorum ve pıyasada cakması cok lıquı moly en ıyısı pesınden mobil gelir sahsı dusuncem

Şirket aracını servise götürmüştüm, bende bu soruyu sormuştum. Her aracın motorun ısısına göre dayanan yağ kalitesi varmış. Bundan dolayı yetkili servis bunu bildiği için hangisi uyumluysa onu koyuyor diye bilgi vermişlerdi