Fiat Linea Mı, Focus Mk1 Mi | Hangisi Daha İyi | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Fiat Linea Mı, Focus Mk1 Mi | Hangisi Daha İyi

Kolay gelsin. 300-350 arası param var. 2004,2005 model Ford focus mu yoksa 2008,2009 model Fiat Linea mi almak daha mantıklı. Öğrenciyim. Arıza çıkarmasın , çıkarsa da ucuz olsun. Yakıt az yaksın yeter. Kriterlerim bunlar. Sizce hangisi yada onerbileceginiz başka bir araba var mı ?

Kardeşim ben olsam Fiat Linea alırdım hem modeli yeni. Hem de arıza çıkarırsa kolay tamir oluyor. Yedek parçaları ucuz.
Focus mk1'e gelecek olursak, rolanti dalgalanması klima açınca, Bir de debriyaj merkezi patlatması kronik sorundur. Ha bu hepsinde görülecek diye bir kaide yok ama görüldü mü görülüyor.

300 350 bin liraya alabileceğin arabalar içinde bunların yanına bir tek 1.6 gli efsane kasa katılabilir, 2005 model Hyundai Accent admire katılabilir. Bunun dışında da ben olsam başka arabaya bakmazdım.

Fiat Linea piyasa şartlarına göre daha ekonomik ve bakım maliyeti, parça fiyatı daha uygun olduğu için ilk tercih olmalıdır. Bahsettiğiniz yıllarda üretilen Focus MK1 ve MK1.5 araçlarda soğutma sistemi biraz sorunlu bilginiz olsun.​