Fiat Egea 1.3 Multijet Mi Renault Taliant 1.0 TCE Mi? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Fiat Egea 1.3 Multijet Mi Renault Taliant 1.0 TCE Mi?

Beyler geçen bir arkadaş ortamında bi muhabbet döndü. Yakın arkadaşım Renault Taliant almış öve öve bitiremiyor. Ben Egea daha iyi bir araç desem de ikna edemedim. İçinizde iki aracı da kullanıp bilen birileri varsa kıyaslama yaparak cevaplasın. 0 km otomatik vitesli Renault Taliant mı Fiat Egea mı alınır?​

İkisini de uzun süre kullanmış birisi olarak yorumlayım hemen.
Taliant'ın iç plastik malzemeleri semsert takır takır plastikten yapılmış. Broadway bile daha kaliteli Taliant'ın iç mekanına göre. Motor olarak 1.0 TCE güzeldir. Taliant'ta X-tronic otomatik şanzıman var. Vites geçişleri sorunsuzdur.

Egea'nın içi Taliant'a göre daha geniştir. Ayrıca iç malzeme kalitesi iyidir. Örneğin ön göğüste yumuşak kaplama kullanılmış. 1.3 mutijet motor dünyanın en sağlam dizel motorudur.

Ben olsam Egea alır keyfime bakardım. Egea bence Taliant'tan daha kaliteli bir araba.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Arkadaşa bunları bir çoğunu anlatmama rağmen yine kendi arabasını üstün görüyor. Ne diyelim artık. Her şey ortada.