Dacia Sandero Stepway ilan inceleme | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Dacia Sandero Stepway ilan inceleme

1210940655 alınır mı arkadaşlar? Beklentim 1-2 yıl içinde çok değer kaybetmemesi ve ilana çıktığımda 1-2 hafta içinde satabilmek. Bu sebeplerle 2023-2024 model öncelikli olarak bayon alternatif olarak egea cross bakıyorum ama yaklaşık 200 bin tl daha ucuz sandero alternatifi de düşündürdü beni.

LPG'li olması da yakıt olarak Bayon'a göre artı fakat satışı zorlaştırır mı?

Dacia Sandero Stepway değer kaznamasa da değer kaybedecek bir araba değil. İlandaki araç için değil ama genel olarak bir değerlendirme yapayım. Hyundai Bayon ile Egea Cross ve Dacia Sandero Stepway farklı arabalar. Sandero Stepway fiyat olarak uygun ama özellik olarak çok dolu bir araba diyebiliriz. Zaten Renault tarafından üretiliyor.
Benim tercihim Fiat Egea Cross olurdu. Hem oturaklı, sağlam ve Türkiye'nin her yerinde 2. el piyasası olan bir araç. İşçilik ve malzeme kalitesi orta kalitede ve uzun vadede zarar ettirmez. Motoru sağlam ve uzun yıllar sorunsuz binilecek bir araba derim.
Hyundai Bayon kullanmadım ama hakkında olumlu konuşana da denk gelmedim şimdiye kadar. Tamam Bayon albenisi yüksek ve estetik bir araç ama ben olsam onun yerine Hyundai i20 tercih ederim.​

Kardeşim bir arabanın satılması tamamen fiyatıyla alakalı. Sandero Stepway ikinci el piyasası kötü değil. Öyle elde kalıp satılmayacak arabalardan değil. Egea Cross ise daha iyi bir alternatif bence.