Chevrolet Cruze 2012 2.0 mı Ford Courier mi | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Chevrolet Cruze 2012 2.0 mı Ford Courier mi

chevrolet cruze 2.0 veya ford courier arasında kaldım sizlere de sorumu iletmek istedim öneriniz nedir?

Not: chevrolet alsam parça sorunu yaşar mıyım

karavan olsa keşke :LOL:

aile aracı olarak kullanacağım 2 arabayı da önerdiler bende kararsız kaldım sizlerin görüşünü almak istedim açıkçası

İkisi farklı segmentte ama Ford Courier otomobil gibi kullanılabiliyor. Chevrolet Cruze biraz sorunlu bir araç. Ford Courier almak daha mantıklı. Hafif ticari pazarında ilk 3 içinde yer alan ve satması kolay bir model. Otomobil ruhsatlı alırsan efsane olur. Yoksa her sene periyodik muayene yaptırman gerekecek.​

karavan olsa keşke :LOL:

aile aracı olarak kullanacağım 2 arabayı da önerdiler bende kararsız kaldım sizlerin görüşünü almak istedim açıkçası
anladım hocam cruze 2.0 almayın yazık gunah paranıza elden cıkarması baya zor ılla cruze ıstersenız 1.6 benzınlılere bakın derım ama onu da tavsıye etmem hepsi sorunlu
courıer ticarının kralı 100luklerı gayet performanslı ama otomobıl olarak bınmek bana mantıklı gelmıyor
krıterlerınızı soylersenız kendımce sıze uygun bır kac araba modelı onerebılırım :)

öncelikle teşekkür ederim 350 450 bin arası bütçem var neleri önerirsiniz?
hocam 350 450 cıvarına yormayacak bır courıer bulamazsınız onu soyleyeyım
350 450 cıvarına pıyasası hızlı olsun dersen lınea,punto,symbol,clıo 3 onerırım
sorunsuzluk ıstıyorsanız mitsubıshı lancer ve 1.4 accent era onerırım accentın pıyasası var fakat bır lancer etmez :))