Araç Car Play Önerisi | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Araç Car Play Önerisi

Selamlar, bildiğiniz gibi 94 optimamı tamir ettiriyorum ve araca car play almak istiyorum. Linkteki yer güvenilir mi veya siz ne önerirsiniz?
glowlumacom instagram
glowlumacom internet sitesi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Link paylaşımı yapamıyoruz maalesef. ama model atarsan araştırıp yorum yapabiliriz.

Link paylaşımı yapamıyoruz maalesef. ama model atarsan araştırıp yorum yapabiliriz.
Hocam çinden gelip farklı adlarla satıyorlar kutuların üstünde vs hiç model yazmıyor, BK design kablosuz carplay trendyoldakine yorum yapabilirseniz sevinirim, veya sizin önerinizde olursa olur.

Car play cihazlarının kablolu ve kablosuz çeşitleri var. Cihaz için ne kadar para ayırdınız ve almak istediğiniz Car Play'den beklentiniz ne ? Bu soruların cevabı önemli. Piyasada bir çok marka ve model Car Play çeşidi var. Ben Çin malı bir tane aldım. Pek memnun kalmadım. Fiyatı uygundu ama çok donma oluyordu. Kablosuz ve kaliteli bir cihaz almak lazımmış. Deneyerek öğrenmiş oldum :ROFLMAO:

Car play cihazlarının kablolu ve kablosuz çeşitleri var. Cihaz için ne kadar para ayırdınız ve almak istediğiniz Car Play'den beklentiniz ne ? Bu soruların cevabı önemli. Piyasada bir çok marka ve model Car Play çeşidi var. Ben Çin malı bir tane aldım. Pek memnun kalmadım. Fiyatı uygundu ama çok donma oluyordu. Kablosuz ve kaliteli bir cihaz almak lazımmış. Deneyerek öğrenmiş oldum :ROFLMAO:
Hocam bütçe belirlemedim ama donmasın harita bakıp şarkı değişicem beklentim bu kadar. Olursa youtube iyi olur yoksada önemli değil. Piyasada o kadar çeşit varki aklım allak bullak oldu öneri yapabilirseniz çok sevinirim. Birazdan bulduğum ürünleri buraya yazarım.