Accent Admire 2001-2006 çıkma yakıt şamandırası - Satılık | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Accent Admire 2001-2006 çıkma yakıt şamandırası - Satılık

Araç saati arızalıymış elektrikçi şamandıra al dedi elimde var lazım olan varsa benimle iletişime geçebilir.

Ekli dosyalar

• VID_20250415_123723.mp4
    3.6 MB
Araç saati arızalıymış elektrikçi şamandıra al dedi elimde var lazım olan varsa benimle iletişime geçebilir.
Kardeşim merhaba şamandıra hakkında biraz daha bilgi verirsen. Google'dan arayıp gelecekler. Hangi motor admire'nin bu şamandıra. Ayrıca sağlam ve çalışıyor mu? O zaman satma olasılığın daha fazla olur. Güzel konu açtın bu arada tebrik ederim.

Uğur abi Hyundai Accent admire 1.5 dizel. Numara yazmayım. Çünkü alakasız arayanlar oluyor gece arayanlar oluyor isteyen buradan forum abone olsun. Şamandıra çalışıyor. Deneyip öyle vereceğim. Fiyat konusunda sıkıntılı şimdi ben yazdım bin lira dedim satılmadı 2 yıl sonra arayıp ben alayım diyor. Fiyat 2-3 bin oluyor . Sarı site kırmızı siteden satmadım. Seni sevdiğim videoya bayıldığım için ve Forma destek olmak amaçlı paylaştım.​

Benim aracım 2006 accent admire 1.5 dizel arac depo kısmından ses geliyor usta şamandıra al dedi yardımcı olabilir misiniz