700-750 Bin Liraya Alınabilecek Otomatik Araba Tavsiyesi | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

700-750 Bin Liraya Alınabilecek Otomatik Araba Tavsiyesi

Hocam iyi günler ilk arabamı almayı düşünüyorum nasipse otomatik vites alacağım 700-750 bin TL bandında şanzıman ve motor olarak sıkıntısız donanımlı yol tutuşu iyi konforlu olası bir durumda satışı kolaybir marka model öneriniz var mı( Ford focus 2.5 kasa 1.6 titanyum otomatik bu saydığım kategoriye girermi)

Hocam iyi günler ilk arabamı almayı düşünüyorum nasipse otomatik vites alacağım 700-750 bin TL bandında şanzıman ve motor olarak sıkıntısız donanımlı yol tutuşu iyi konforlu olası bir durumda satışı kolaybir marka model öneriniz var mı( Ford focus 2.5 kasa 1.6 titanyum otomatik bu saydığım kategoriye girermi)

Focus 2.5 için bu para çok. Onun yerine Focus 3 tercih edilebilir. Ayrıca aradığınız tüm kriterlere uyuyor. Ben olsam Toyota Corolla ya da Focus 3 bakardım.

Anladım hocam ama piyasada arabalar çok pahalı temiz almaya kalkınca çokta anlamıyorum arabalardan 2011 model Ford focus otomatik titanyum 136 bin km fiyatı ne olursa uygun olur

Bana yardımcı olur musunuz araba alma konusunda uğur ustam YouTube aboneniz her hafta sonu Ankara oto pazarındasiniz her haftasonu

2011- 13 otomatik elentra lar nasıldır Uğur bey? ortalama 730 binlerde sarı sitede

Bu kasalar tasarım olarak çok sevilmedi. Kağıt üstünde bakıldığı zaman fena bir araba değil. Ancak en kötü yanı Accent Blue'ya benzemesi. Yani elantra'ya biniyorsam bir alt modelden farklı görüntüsü olması gerekiyor diye düşünüyorum. Aynı Passat B6 ile Jetta olayına dönmüş oldu. Bilmem anlatabildim mi?