700.000 TL'ye Hangi SUV Alınır? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

700.000 TL'ye Hangi SUV Alınır?

1228887549
700 bandında hundai ix35, qashqai, kia sportge,peugeot 2008 var.

Kia tutulmuyor diye biliyorum, peugeot sorunlu diye söyleniyor, qashqai daha mantıklı ama araç içi boş duruyor. Sadace hundai için emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz. Hayırlı ramazanlar.

Hyundai ile Kia aynı altyapıya sahipler. Sportage tutulan bir model.Ben olsam 10 yıl önce üretimden kalkan IX35'i tercih etmem. 700 liraya alınacak 2008 sanayiden çıkmaz. Qashqai ile Sportage'i kıyaslarsam ; Sportage ikinci eli iyi olmasına rağmen Lpg'ye uyumlu değil ve Benzinli sarfiyatı yüksek. Ben olsam Qashqai tercih ederim
Hmm qashqai iç dizayn biraz duz geldi açıkçası yoksa ben qashqai bakarken buraya geldim. Kia nın 100kmde yakıtına baktım 350 lira normal gibi geldi bana. Ben mi yanılıyorum acaba. Bu arada teşekkür ederim cevap verdiğin için

Rica ederim. Katalog verilerine aldanmayın. Alt komşum 6 sene kullandı. Şehir içinde 12 litrenin altına düşüremedi.Belki şehir dışı 100 km sabit hızla 3.5 lira yakabilir.
Aslında trafiğin az olduğu, büyük şehir sayılamayacak biyerdeyim o yüzden şehir içi konusunu pek düşünmüyorum. Ben sizin dediğiniz gibi qashqai bulabilir miyim bidaha bakim. Hayırlı ramazanlar