600-650 arasında alınabilecek araçlar? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

600-650 arasında alınabilecek araçlar?

selamlar arabayı hızlı satıp evlenebilmek için1 yıllığına arıyorum. Beni ankara-antalya-ısparta arası yormadan uzun yol yaptırabilecek, az yakan , şehir içi çok kısa mesafede kullanacağım, düşük km sanayiye sokmayacak değişeni boyası az yeni modelli bişeyler bakıyorum. 2019-2020 0.9 tce clio 4ler hoşuma giden tip. varsa ilan öneriniz. yoksa model öneriniz alabilirim. teşekkür ederim şimdiden

hocam selam 0.9 tce olabılır fakat dusuk km almanı tavsıye ederım motor omru kısa olarak bılınıyor 100 bını gecmıs 0.9 tce kolay satmakta zorlanırsın 1.5 dci clio daha mantıklı olur dıye dusunuyorum
600 650 bandına toyota veya hondanın temızını alırsanız kolay kolay sürpriz yapmazlar piyasasıda peynir ekmek gibi

hocam selam 0.9 tce olabılır fakat dusuk km almanı tavsıye ederım motor omru kısa olarak bılınıyor 100 bını gecmıs 0.9 tce kolay satmakta zorlanırsın 1.5 dci clio daha mantıklı olur dıye dusunuyorum
600 650 bandına toyota veya hondanın temızını alırsanız kolay kolay sürpriz yapmazlar piyasasıda peynir ekmek gibi
hocam 600-650 bandına ben 1.5 dci bulamadım ama hem düşük km hem değişensiz az boyalı. 100 bin altında 0.9 tce de bulmak çok zor aynı şartlarda gibi

hocam benım gozlemlerıme göre 0.9 tcenın omru 140 150 bın anca bu sebepten 100 bını asmıs 0.9 tceye kımse yanasmıyor uzak durun derım
1.5 dcı konusuna gelırsek 100 bın km altı bulmak zor olur olanda cok para ıster 200 bın km bıle ıdeal 10 senelık araba sonucta motoruna Türk piyasasında acayıp guven var ondan dolayı korkmayın derim butcenıze gore 150 160 bınde clıo bulunuyor