300 350 Arası Alınabilecek İlk Araç Hangisi Olmalı? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

300 350 Arası Alınabilecek İlk Araç Hangisi Olmalı?

300 350 bin arası bir bütçem var ilk arabamı alacağım Manuel bir araç düşünüyorum kroniği az olan sürekli arıza çıkarmayan veya arıza çıkarınca kolayca arızası giderilebilen bir araç olmalı yedek parçasıda kolayca bulunabilmeli marka model önerebilir misiniz ?

Bu isteğe uygun benim önerebileceğim araç Hyundai Accent Era 1.4 benzinli olabilir. Eksikleri tabii var. Mesela fren sistemi zayıf. Ancak artısı çok fazla. Yakıt kullanım oranları Türkiye şartlarına göre oldukça iyi. LPG ile çalışma uyumu süper. Parçası her yerde rahatlıkla bulunuyor. Usta sanatçı sıkıntısı çektirmez.

Bı ara aşırı derecede ticari kullanımı vardı. Benim şahsi düşüncem özellikle ticari taksilerin çoğunlukla kullandığı arabaları almak mantıklı. Çünkü bu adamlar akşama kadar direksiyon başında ve bakımı normal kullanıcıya göre daha çok yaptırmak zorunda. Kaza bela riski daha çok o yüzden ben ticari taksicilerin tercih ettiği arabaları daha çok takip ederim. Bence 350k ya temiz Hyundai Accent Era 1.4 sorunsuzca binilecek bir otomobil bulursanız alabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba hoşgeldin kardeşim. 300-350 bin liraya kroniği olmayan araba arıyorsan. Hyundai Admire, Toyota Corolla 1997 model Efsane Kasa, Ford Focus Mk1.5 (bir kaç ufak kroniği ama önemsiz) öneririm.

Bu isteğe uygun benim önerebileceğim araç Hyundai Accent Era 1.4 benzinli olabilir. Eksikleri tabii var. Mesela fren sistemi zayıf. Ancak artısı çok fazla. Yakıt kullanım oranları Türkiye şartlarına göre oldukça iyi. LPG ile çalışma uyumu süper. Parçası her yerde rahatlıkla bulunuyor. Usta sanatçı sıkıntısı çektirmez.

Bı ara aşırı derecede ticari kullanımı vardı. Benim şahsi düşüncem özellikle ticari taksilerin çoğunlukla kullandığı arabaları almak mantıklı. Çünkü bu adamlar akşama kadar direksiyon başında ve bakımı normal kullanıcıya göre daha çok yaptırmak zorunda. Kaza bela riski daha çok o yüzden ben ticari taksicilerin tercih ettiği arabaları daha çok takip ederim. Bence 350k ya temiz Hyundai Accent Era 1.4 sorunsuzca binilecek bir otomobil bulursanız alabilirsiniz.
Teşekkür ederim 🙏🙏

ümit her yerde rahatça bulabilirsin parçaları. Bunlar Türkiye'de en çok satılan arabalar. sorun olmaz