270-300 Bin Liraya ne alabilirim? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

270-300 Bin Liraya ne alabilirim?

Abiler selamun aleyküm bir konuda sizden akııl alıcam.

üç araba arasında kaldım bütçem 270-300 bandında klima şart

1.5 doch motor accent (2000)

1.4TDCİ 2006 Fiesta (sıfır motor)

1.3 MJ punto 2006-2007

Fiesta ile puntoya nispeten daha genç işi diye sıcak bakmıyo değilim accent çok aile arabası gibi. ama diğerlerine göre masraf olarak daha sorunsuz ne diyorsuynuz ne tavsiye dersiniz bu paralara ?

270-300'e alacağın punto'dan hayır gelmez.
Motor sıfır Fiesta'nın motorunu sıfır yaptırmak 150 bin lira o paraya vermezler.
Yine accent mileyum kasa candır hocam. Sen ondan bak.

270-300'e alacağın punto'dan hayır gelmez.
Motor sıfır Fiesta'nın motorunu sıfır yaptırmak 150 bin lira o paraya vermezler.
Yine accent mileyum kasa candır hocam. Sen ondan bak.
sıfır motor yapan adam bizim mahallede oturuyor tanısıklıgımız yok ama yaptırdım dedigi ustayı bulur sorar eder fotoğraflarını isterim, sözde acil nakite ihtiyacı varmış. 7 bin km önce yaptırmıs. punto konusunda bende aynısını düşünüyorum abi.

sıfır motor yapan adam bizim mahallede oturuyor tanısıklıgımız yok ama yaptırdım dedigi ustayı bulur sorar eder fotoğraflarını isterim, sözde acil nakite ihtiyacı varmış. 7 bin km önce yaptırmıs. punto konusunda bende aynısını düşünüyorum abi.
eğer usta doğruyu söyler ve ispatlarsa neler yaptığını Ford Fiesta daha iyi olur bence.