250 bin tl kadar klimalı hidrolik direksiyonlu araç | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

250 bin tl kadar klimalı hidrolik direksiyonlu araç

Fiat marea 1.6
Mitsubishi space star1.3
Hyundai admire 1.6(taksi çıkması)
Kia Rio
Kia Sephia
Bu araçları düşünüyorum bu arabalar alınır mı sizce yada önericeğiniz başka araba var mı bütçem en fazla 250 bin

250.000 Tl'ye alınabilecek araçlarda çok bir özellik ve konfor beklemek ne derece doğru bilmiyoruz. Bu fiyatlara alınacak otomobillerde bence öncelikli olarak motor ve yürüyen aksamı daha önemli. Motor performansı, aracın yürürüne bakmak öncelikli iş olması diye düşünüyorum. Bu sıralamada Marea en son tercihim olurdu. Taksi çıkmaları kasa itibari ile daha metal yorgunluğu gibi olumsuzluklar görülebiliyor. Mitsubishi daha dayanıklı ve daha konforlu. Onun da eksikliği parça ve usta sıkıntısı olarak karşımıza çıkıyor.​

ben olsam Palio bakardım
hem hala piyasası var hem parça bol ve ucuz ustası çok LPG ile yakıtı çok düşük

Palio güzel bir alternatif. Arkadaş listede yer vermemiş ama Clio 2 veya yumurta kasa Hyundai Accent alınabilir hidrolik direksiyonlu olarak. 250.000 liraya hidrolik direksiyonlu alınabilecek çok fazla alternatif var. Aslında istekleri hakkında biraz daha detay verse daha iyi yardımcı olabiliriz.