Fazla sıkıntı çıkarmıcak manuel ve içi geniş araç önerisi
Son düzenleme:
1168606769 söyle bir ilan numaralı buldum sence nasılbu fıyat bandına en sorunsuz temız bır efsane kasa corolla olur
clıo 2 de olabılır ama rısk corollaya gore daha yuksek
Clio symbol olarakta 1232338628 ilan numaralı araç sizce nasılClio 2 ve Clio Symbol (2005 - 2006) en sorunsuz seçenekler olacaklardır. İçlerinin geniş olduklarını söyleyemesem de ekonomik olacaklarını ve baş ağrıtmayacaklarını iddia edebilirim.
Tamamdır teşekkür ederimBen olsam bu model bir aracı dizel tercih etmem. Eski dizelden mümkün mertebe uzak dururum.
Clio 2 ve Clio Symbol (2005 - 2006) en sorunsuz seçenekler olacaklardır. İçlerinin geniş olduklarını söyleyemesem de ekonomik olacaklarını ve baş ağrıtmayacaklarını iddia edeb
Tamamdır teşekkür ederim
Çok soru soruyorum kusura bakmayın araçtan pek anlamam ve ilk arabam olucak efsane kasa corollanin kaç motoru ve paketi alınmalıBu araç da dizel. Fiyatı size uygun gelmiş olabilir fakat motorla ilgili olası sorunlarda araç için ödediğiniz bedelin yarısını tamir için ödemek zorunda kalabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerimEstağfurullah. Efsane kasa Corolla alacaksanız mutlaka 1.6 motorlu tercih edin. 1.6 XL ve GL modelleri karbüratörlü, 1.6 XLi, XEİ ve GLi modelleri enjeksiyonludur. Ben olsam karbüratörlü modeller yerine enjeksiyonlu modelleri tercih ederim.
Hoşgeldin kardeşim. Benim hatırladığım en eski takipçilerimden birisisinİlan no: 1122157611
Düşünürseniz öğretmen arkadaşım satıyor. 2008 Fiat Linea.
Evet Uğur bey. Teşekkür ederim, sağ olun.Hoşgeldin kardeşim. Benim hatırladığım en eski takipçilerimden birisisin