1 Milyon TL ye Hangi Araç Alınmalı? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

1 Milyon TL ye Hangi Araç Alınmalı?

herkese merhabalar. bütçemi zorlayarak 1.1 milyon bandına çıkarabiliyorum, bu bantta mümkün olduğunca yeni (2021 ve sonrası) ve geniş, otomatik bir araç arıyorum, önerileriniz neler olur? boyasız-değişensiz ilanlara göz atıyorum ve aşağıdaki modeller uygun olabilir diye düşünmekteyim:
-hyundai bayon 1.4mpi 2022-2023
-dacia sandero stepway (faizsiz kredi fırsatıyla sıfır alınabilir, bayi fiyatı 1200)
-fiat egea sedan 1.6multijet 2021-2022 modelleri 900-950k bandına var.

Merhaba foruma hoşgeldiniz. Saydığınız arabalar içinde bence en mantıklı olanı Fiat Egea diyebilirim. Bakım maliyeti düşük. Satmak istediğinizde hemen alıcı bulmak kolay. Egealarda kronik yağ yakma sorunu vardı fakat 2022 yılından sonra bu problem ortadan kalktı diye biliyorum.
Dacia Sandero Stepway Renault tarafından üretiliyor. Kötü diyemeyiz ama Bir Fiat Egea olamıyor maalesef
Hyundai Bayon motor performansı ve kalitesi açısından çok verimli değil.
Yakıt olarak ta en uygun otomobil saydıklarınız içinde Egea bence

Çok teşekkür ederim hocam. egea cross'u da değerlendiriyorum da 1.5 T4 Hibrit modelleri nasıldır? üretimi devam etmediği için çok tutulmadığını ve satışının zor olacağını öngörüyorum ama bilemedim, çok fazla yorum-video vs yok yakın tarihli. elektrik motorunun kapasitesi de oldukça düşük

Hibrit işine bence girmeyin. O teknoloji henüz tutmadı. Ayrıca Toyota bu konuda en iyisi. Fiat hibrit konusunda pek olumlu dönüşler alamadı diye biliyorum.