1.2M ile Clio Alpine Nasıl Araba, Alınır Mı? | Kullanıcı Yorumları | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

1.2M ile Clio Alpine Nasıl Araba, Alınır Mı? | Kullanıcı Yorumları

Selamlar,

En fazla 1.2m bütçem var, ittirsem kaktırsam yine olacağı max 230-240 hani 50 bile çok zor.

Parçası ucuz, kolay bulunan, masrafsız, istenildiği zaman kolay satılacak, mümkün oldukça yeni modelli bir araç arıyorum.

Bu klasmanda en mantıklı seçeneği Clio Esprit Alpine 1.0 TCe olarak gördüm. Hatasız, boyasız, değişensiz, tramersiz olarak 20bin km'e kadar alınabiliyor.

İlk aracım olacak Hatchback bir araç bakıyorum.

Alternatif önerilerinizi alabilirim ancak i20, 208 vb. modelleri de araştırdım ancak benim için Clio aralarından sıyrıldı biraz
bilmiyorum siz ne düşünürsünüz, be çok anlamıyorum araçtan. Amacım bir araç alıp 1-2 sene kullanıp 50-70bin km'lere varmadan satıp eve peşinat yapmak.

Önerilerinizzi ve araç hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

en buyuk krıterınız 20 30 bınde araba almakmı
Hocam mümkün mertebe yeni model ve düşük km evet, kendim de kullanıp yine kmsi çok artıp değerini kaybetmeden sorunsuzca elden çıkartabilmek istiyorum zira yarın bir gün evlilik durumları var ev alma durumları olacak inşallah biraz da o nedenle yatırım gibi düşünüyorum

hocam bugun 400 bıne lınea 1mılyon200 bıne clıo alınıyorsa lınea 450 oldugunda clıoda 1350 olur bu pıyasa artısından dolayı farkta hıcbır arabada buyuk masraflar yapmadıktan sonra zarar etmezsınız arabayı yatırım aracı olarak goruyorsanız alınmaz bu sene 1.2 ye alıp 2 sene sonra 2 mılyona satsan zarardasın
ben yerınızde olsam onumde evlılık ev alma muhabbetlerı olsa 1.3 egea hb alırım az da olsa param cebımde kalır altında beklerım