Fiat Punto mu Opel Astra mı | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Fiat Punto mu Opel Astra mı

İyi yayınlar üstadım nisanda emin evime yazıldım bir araç alacam senin yorumların tavsiyelerini değerli kılıyorum sorum ise şu. Üstadım 2011 model punto 189 bin kilometrede değişen yok boya var fiyat 435 bin TL. sorum 2. Opel Astra 2005 model değişen yok bütün ağır bakımları yapılmış tramer kaydı yok fiyat 440 bin sen olsan hangisini alırdın?

İyi yayınlar üstadım nisanda emin evime yazıldım bir araç alacam senin yorumların tavsiyelerini değerli kılıyorum sorum ise şu. Üstadım 2011 model punto 189 bin kilometrede değişen yok boya var fiyat 435 bin TL. sorum 2. Opel Astra 2005 model değişen yok bütün ağır bakımları yapılmış tramer kaydı yok fiyat 440 bin sen olsan hangisini alırdın?

Benim 2. el otomobillerdeki önceliği model üstünlüğüdür. Punto B segmenti otomobildir. Linea'nın hatchback olanı diyebiliriz. Opel Astra 2005 ise H kasa mı G kasa mı bunu söylerseniz daha iyi yorum yapabiliriz.

Punto spor bir araç görünümünde ve özelliklerinde. Opel Astra ise daha klasik hatlara sahip. Donanım olarak Opel Astra bir Punto dan daha dolu.Astranın hangi kasa olduğu da önemli.

Astra puntodan daha konforlu. Performasn farkı pek yok. Daha çabuk satılıyor. Elektrik sorunu Punto'ya kıyasla yok gibi.

Benim tercihim Opel Astra olur. Bütçeye göre Opel Astra alıp uzun süre binilebilir. Puntolar biraz daha elektroniği fazla ve sorunlu araçlar diye biliyorum. Risk almak istemeyenler için Astra modeli daha önce gelmeli diye düşünüyorum.​