500 550 arası araba bakıyorum abi era 1.4 lere, önerirmisin nelere dikkat edeyim alırken ?
500-550 bin liraya blue baksan daha iyi değil mi? Ama yine de mutlaka alacağım diyorsan Era'nın ticari geçmişinin olup olmadığı kontrol et. Bu sadece taksi çıkması değil. Pek çok küçük esnafta bu arabalar ticari amaçlarla hususi olarak kullandı ve yorgunlar. Eğer bu paraya Era alacaksan muhakkak ilk sahibinden olanını araştır derim.500 550 arası araba bakıyorum abi era 1.4 lere, önerirmisin nelere dikkat edeyim alırken ?
Tamam uğur abi, abi videolarını zaten atar atmaz izliyorum youtube'dan pazara gittiğinde abi accent blue olur era olur çekermisin abi denk gelirsen. Hayırlı işlerin olsun abi.
Uğur abi selamın aleyküm tekrar rahatsız ediyorum seni, abi era 1.4 lerin otomatiklerine ne diyorsun buldum bir tane 180 binde otomatiklere bakayım mı? Araç ilan numarası bu abi 1216021397
Uğur abi hata boya hiç yok diyor experede açık diyor sokarım zaten, otomatiği nasıl abi eraların sıkıntısı cok oluyor mu manuele göre.
Uğur abi sağol bilgilerin için, abi martın ilk haftası alacam inşallah nasipse videolarını atar atmaz izliyorum denk gelirse pazardan da bakarım abi
Ben teşekkür ederim kardeşim. İşin rast gelsin.
Abi selamın aleyküm. Uğur abi hızlı bi geçiş oldu ama 1203437023 bu arabaya ne diyorsun abi, daha önce hiç BMW kullanmadım da adamla konuştum araç temiz diyor motor şanzıman vs. expere sokacağımı da belirttim abi Ankara'dan geleceğimi de fiyata da en son 600 dedi abi. Değişen boyası da işaretlediği gibi gireyim mi abi buna?
Abi selamın aleyküm. Uğur abi hızlı bi geçiş oldu ama 1203437023 bu arabaya nediyon abi, daha önce hiç bmw kullanmadımda adamla konustum araç temiz diyor motor şanzuman vs. expere sokacagımıda belirttim abi ankaradan geleceğimide fiyata da en son 600 dedi abi. Değişen boyasıda işaretlediği gibi giriyimmi
Öyle uğur abi haklısın bide işte korku var zaten ondan tereddütteyimHer erkek kapısında bir BMW olsun ister kardeşim. Ancak almadan önce muhakkak iyi bir ustaya ve ekspertize göster. Yani ikisine birden göstermeni tavsiye ederim. Malum BMW'nin eskileri çok arıza çıkartmasıyla meşhurdur.
aracı nasıl görürürz resimleri@cetincvrkk Bütçeniz 600 olursa Otomatik Astra J Cosmo donanımlı aracım var.
Aleyküm selam, aracın resimlerini nasıl göürürz abiCetin kardeşim selamün aleyküm Bendede Değişensiz Peugeot 208 2014 1.4 hdi var access paket Araç emsallerinden baya uygun tuttum 1 Parça boya (kaput) Geri kalan hatasız tramersizdir 155 k km aracın ağır bakımları yeni yapıldı 530.000 fiyatım var araç bu siteden ilanda