Ford Connect Ticari Yorum ve İnceleme | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Ford Connect Ticari Yorum ve İnceleme

Baktım hocam , alınabilir piyasası ne durumda bilemiyorum yakıt şehir içinde 90 lık 7-8 litre sakin kullanım 3 kişi ile 2 ay kullandık. Bakımsız olmasına rağmen çok dayanıklı araçdır. GLX , SİLVERLİNE , BLACKLİNE paket de bakabilirsin. 110 luk Delux e de bindim çok kuvvetli bir araç.

Günes yanıklı caddy cok az gördüm ama connectlerin cogunda var mesela
1.9 tdı pd kodlu makineler güzel km gerçekten önemli 105 beygirlik olanlar güzel (geneli 105 zaten ) 1.8 tdci connect mi caddy mi dersen ikiside gözümde aynıdır . Temiz hangisi ise alabilirsin. Connect ticariye göre çok güzel yol tutuyor, caddy de gerçekten yumuşak.

1.9 tdı pd kodlu makineler güzel km gerçekten önemli 105 beygirlik olanlar güzel (geneli 105 zaten ) 1.8 tdci connect mi caddy mi dersen ikiside gözümde aynıdır . Temiz hangisi ise alabilirsin. Connect ticariye göre çok güzel yol tutuyor, caddy de gerçekten yumuşak.
1245911650 böyle bir caddy var fiyatı yüksek mi iyi mi anlamadım ama

Sanki o fiyatlara zorlasan 1.6 multijet doblo çıkar yada yeni nesil 1.6 tdi caddy çıkabilir . Fiyat konusunda birşey diyemem o karar sana ait . 1.5 tdci 1.6 tdci 75-95 olur FORD courier baksan 500-600 arasında daha sevimli daha binek tarz da daha güncel olur.