Araç lpg de çok zor çalışıyor. | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Araç lpg de çok zor çalışıyor.

Dostlar selam, R21 Optima 1.6 fairway karbüratörlü, (brodway- r19 lardaki motor var.) Geçenlerde LPG tankını değiştirmiştim sorun olmuyordu ancak şuan ilk çalışmada lpg de çalışmıyor, benzinde çalışıtırıp sonra lpg ye geçirsem bile ilk 3 çalıştırmada çalışsa bile gaz yemiyor istop ediyor. Ek olarak lpg tankı değiştirirken conta sıyırınca kaçak olmuştu sonra düzeltmişlerdi, lpg yi fulledikten sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. 300-400 liralık gaz atarken olmuyordu. Marşta mı tankta mı sorun var anlamadım. Sizce sorun ne olabilir?

lpg ustasına gıdıp samandırayı regulator cıkısını ve lpg ayarını kontrol ettır sorun samandırada gıbı geldı bana regulutore dengesız gaz basıncını gonderıyorsa bu dedıgın sorun yasanabılır

Şamandırayi takarken dikkatsiz iş yapmış olabilir. O yüzden problem var olmuş gibi görünüyor.

lpg ustasına gıdıp samandırayı regulator cıkısını ve lpg ayarını kontrol ettır sorun samandırada gıbı geldı bana regulutore dengesız gaz basıncını gonderıyorsa bu dedıgın sorun yasanabılır
Şamandırayi takarken dikkatsiz iş yapmış olabilir. O yüzden problem var olmuş gibi görünüyor.
Teşekkürler bir baktıracağım ancak hava soğuyunca bu problem bitti, 2 gün önce burası çok sıcakken yaptı anladığım kadarıyla.
Ustada da değil çırak yaptı küçücük çocuk iyi diye Sakarya merkeze gittim güyya BRC takırdım bidaha gitmem.