2021-2022 Fiat Egea 1.4 Fire Easy Plus Alınır mı? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

2021-2022 Fiat Egea 1.4 Fire Easy Plus Alınır mı?

Bir araç alma niyetindeyim. Öğrenciyim.(Çoğu zaman tek bazı zamanlar 3-4 kişi binebilir.) Günde maksimum 20-30km kullanılacak bir araç arıyorum. Araştırmalarım sonucunda bütçeme uygun en yeni ve donanımlı araç egea 1.4 fire oldu. Yağ eksiltme sorunu olduğunu biliyorum sorun değil. Sakin kullanımı seven bir insanım. Hız sevmem uzun yolda 100-110 yeterlidir. Egea hakkında fikirlerinizi ve özellikle sakin kullanımda benzindeki yakıtını merak ediyorum. Bir de diğer alternatifim Clio 1.0 Sce. Fiyatları yakın birbirine ve daha az yaktığını biliyorum. Donanım açısından uzağım ona. Hangisini tercih etmeliyim? (Yılda 4-5 kez uzun yol yapacağım). Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

hocam selamlar 1.4 egea sehir içi ortalama 10 11 lıtre arası yakar farklı etkenlere baglı olarak yakıt tuketımı degısebılır
performans ve yakıt ekonomısı beklemıyorsan alınabılır fakat boş paketide olsa 1.3 egea tavsıye ederim
1.0 sce kesınlıkle alınmaz düşük hacımlı 3 sılındırlı atmosferık motor aşırı can sıkıcı performansı var turbolu versıyonu tce iyidir

Yakıt kullanımının önemini düşünerek 1.3 daha iyi olur bence de. 1.4 motorlar yeteri kadar güç üretemiyor. Hele ki 1.0 kesinlikle düşünmeyiniz bile. Motor ömrü düşük ve performansı çok zayıf.

hocam selamlar 1.4 egea sehir içi ortalama 10 11 lıtre arası yakar farklı etkenlere baglı olarak yakıt tuketımı degısebılır
performans ve yakıt ekonomısı beklemıyorsan alınabılır fakat boş paketide olsa 1.3 egea tavsıye ederim
1.0 sce kesınlıkle alınmaz düşük hacımlı 3 sılındırlı atmosferık motor aşırı can sıkıcı performansı var turbolu versıyonu tce iyidir
teşekkürler sağolun