S secrontys 4 May 2025 #1 Abilerim kardeşlerim sizce HONDA 1.4 İS 97 MODEL alınır mı ? beni sanayiden sanayiyeye koşturur mu ?
S secrontys 4 May 2025 #2 secrontys' Alıntı: Abilerim kardeşlerim sizce HONDA 1.4 İS 97 MODEL alınır mı ? beni sanayiden sanayiyeye koşturur mu ? Genişletmek için tıkla ... OTOMATİK VİTES
secrontys' Alıntı: Abilerim kardeşlerim sizce HONDA 1.4 İS 97 MODEL alınır mı ? beni sanayiden sanayiyeye koşturur mu ? Genişletmek için tıkla ... OTOMATİK VİTES
mekanik deli Moderatör Moderatör 5 May 2025 #3 hocam temız ve bakımlıysa üzmez otomatık vıteslerı de guzel sorunu yok diyebılırım ne kadar ıstıyorlar 1.4 otomatıge detay alabılırmıyım merak ettım
hocam temız ve bakımlıysa üzmez otomatık vıteslerı de guzel sorunu yok diyebılırım ne kadar ıstıyorlar 1.4 otomatıge detay alabılırmıyım merak ettım
S secrontys 5 May 2025 #4 otomatik daha önce hiç kullanmadım ve ilk kez doğru düzgün araba süreceğim otomatik bir ürkütmüyor değil Son düzenleme: 5 May 2025
otomatik daha önce hiç kullanmadım ve ilk kez doğru düzgün araba süreceğim otomatik bir ürkütmüyor değil
S secrontys 5 May 2025 #5 Otomobil Tutkunu' Alıntı: Otomatik büyük rahatlık,çekinmenize gerek yok. Fakat Civic'in 1.4 yerine 1.6 versiyonunu tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Neden hocam ?
Otomobil Tutkunu' Alıntı: Otomatik büyük rahatlık,çekinmenize gerek yok. Fakat Civic'in 1.4 yerine 1.6 versiyonunu tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Neden hocam ?