Tamirle kurtarabilir ama bir de boyası var. Sor bakalım usta ne fiyat çıkaracak. Eğer kaskoyu bozmaya değecek bir fiyat çıkarsa kaskodan yaptır. Yok daha ucuz bir para isterse kaskoyu hiç bozma seneye fazla prim isterler.
Hocam kasko bozulunca nasıl oluyor fesih mi ediliyor sonrasında bi de tramere düşer mi acabaTamirle kurtarabilir ama bir de boyası var. Sor bakalım usta ne fiyat çıkaracak. Eğer kaskoyu bozmaya değecek bir fiyat çıkarsa kaskodan yaptır. Yok daha ucuz bir para isterse kaskoyu hiç bozma seneye fazla prim isterler.
1 hafta sonra muayeneyesi doluyor hocam o sıkıntı olur mu acaba plastik tamponda kırık var sadeceTamir yaptıracağınız servis veya usta dosya açacak. Ekspertiz gelecek ve parça fiyatıyla beraber işçilik ücreti belirlendikten sonra tamirci ise başlayıp işleme başlayacaktır. Ustanız ne kadar ekspertizin ne kadar çabuk gelmesini bağlayıp onay alırsa işlem o kadar hızlı olacaktır.
Trameri çok tutar mı hocamGörünüşte çok bir sıkıntı yok . Muayeneden geçer sorun olmaz.
Teşekkürler hocam kaskodan değiştireyim o zamanbu tampon kırılmış. Tamir olsa bile ilerde çatlak yerden yine patlama yapacaktır. O yüzden değiştirmeni tavsiye ederim. Zaten plastik parça olduğu için boya değişenden sayılmıyor. Fotoğrafını saklarsın sorun olmaz.
Kusurlu ben olsam da kasko da sorun çıkar mı hocambu tampon kırılmış. Tamir olsa bile ilerde çatlak yerden yine patlama yapacaktır. O yüzden değiştirmeni tavsiye ederim. Zaten plastik parça olduğu için boya değişenden sayılmıyor. Fotoğrafını saklarsın sorun olmaz.
Anladım hocam teşekkür ederim son olarak ortalama kaç gün sürüyor bu süreç tamir vs teslim almakÇıkmaz. Kaskonun olayı o zaten. Sen kusurlu olduğunda senin arabayı ve karşı tarafın zorunlu sigortası limitini aşan kısmını kasko öder. Yoksa bir anlamı kalmaz. Alkollü ve ehliyetsiz sürücü durumları olmasın kasko zararını karşılar.
Bir haftayı geçmez aracı teslim almanız.Anladım hocam teşekkür ederim son olarak ortalama kaç gün sürüyor bu süreç tamir vs teslim almak
Ustaya anahtarı bırakayım mı hocam pekiBir haftayı geçmez aracı teslim almanız.
Sanayide ustalar müşterinin arabasını kendi arabaları olarak gördükleri için şaşırmamak lazım.Haklısınız, bu devirde kimseye güven olmuyor. 2014 yılında bakım için sanayiye bıraktığım Opel Insignia aracımla bir gecede 373 km yapılmış.