Yanı hesap doğrumuHocam şamandıra ya takılı kalmış ya da arızalı olabilir. Yoksa en fazla 5 litre eksik alır ve 40 litreye kadar yakıt alabilirdin. Büyük bir ihtimalle lamba yandığında depo içinde akaryakıt vardır.
Yanı içinde 5 litre olduğunu farzedersek 45 litre ile ağzına kadar doluyor değilmi45 litre kardeşim.
Hemen hemen alır. Ama senin problemin şamandıra büyük ihtimalle yoksa bu LPG değil ki %20 payı olsun. LPG li olsa 45 litrelik tank 33-34 litre alır. Bence depoyu açtırıp baktır şamandıraya.Yanı içinde 5 litre olduğunu farzedersek 45 litre ile ağzına kadar doluyor değilmi
Hocam 45 litrelik depo su olan araçlı arkadaşlara sordum aynı şekilde dediler yani şuan samandira da felan sorun yok iyimi sordum arkadaşlaraHemen hemen alır. Ama senin problemin şamandıra büyük ihtimalle yoksa bu LPG değil ki %20 payı olsun. LPG li olsa 45 litrelik tank 33-34 litre alır. Bence depoyu açtırıp baktır şamandıraya.
Ben depoyu fullemedim bu arada 21 litrelik mazot almıştım gösterge yanarkenHemen hemen alır. Ama senin problemin şamandıra büyük ihtimalle yoksa bu LPG değil ki %20 payı olsun. LPG li olsa 45 litrelik tank 33-34 litre alır. Bence depoyu açtırıp baktır şamandıraya.
Hocam iyi okumadınız heralde yakıt ikaz ışığı yanarken gittim 1000 TL lik aldım 21 litre civarında sonra gösterbe attığım fotodaki gibi bı 20 litre daha bunun neresine sığacak demiştimO zaman iş değişti hocam. Depoyu fullediniz diye düşünerek yazdım ben. Depoyu fullemeden anlayamayız ki.
Aha şimdi olduO zaman baştan tekrar anlatayım. Yakıt ikaz lambası yanar yanmaz akaryakıt aldıysanız depoda 5 litre ortalama yakıt vardır. 21 litrede siz aldınız. Depoda 26 litre yakıt oldu. Geriye 19 litre kaldı. Resimdeki gösterge tam 3 çeyrek yakıt göstermiyor zaten ve arabanız 19 litre daha alabilir.
Üstüne gidip tekrar fullettirdim 15.14 lt aldi yani 36.85 litre ama kapağa kadar doldurmadi pompa daki alet kendiliğinden kesince bıraktı 8.50 litre daha almadıAha şimdi oldu![]()
Üstüne gidip tekrar fullettirdim 15.14 lt aldi yani 36.85 litre ama kapağa kadar doldurmadi pompa daki alet kendiliğinden kesince bıraktı 8.50 litre daha almadı
8.5 litre fark ediyor mu kralPompa ucu fark ediyor ama bunu bilmelisin hocam. Bazıları uzun bazıları kısa oluyor. O yüzden farklılıklar olabiliyor. Kısa uçlu bir pompadan alın bakalım ne olacak.