2003 MODEL FORD MONDEO 2.0 TDI OTOMATİK ALDIM. BU KONFOR VE GÜVENDE Kİ ARAÇ NEDEN BU KADAR UCUZ OLUR ? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

2003 MODEL FORD MONDEO 2.0 TDI OTOMATİK ALDIM. BU KONFOR VE GÜVENDE Kİ ARAÇ NEDEN BU KADAR UCUZ OLUR ?

2003 MODEL FORD MONDEO 2.0 TDI OTOMATİK ALDIM.
KASA OLARAK SAĞLAM
MOTOR OLARAK SAĞLAM
KONFOR VAR
GÜVEN VAR
ŞANZIMAN JATCO SORUNSUZ ŞANZIMAN...

BU KONFOR VE GÜVENDE Kİ ARAÇ NEDEN BU KADAR UCUZ OLUR ?

Eski D segmenti güzeldir donanımlıdır ve ucuzdur. Bir albea ve Clio parasına çok daha donanımlı ve rahat araba alabilirsiniz. Ancak bu arabalar çok fazla elektrik donanımı içerirler. Ayrıca geneli 2.0 motorlu oldukları için vergileri yüksektir. İnsanlar sanayide uğraşmak istemedikleri, az yaksın çok kaçsın ve vergisi ucuz olsun diye D segmentine yönelmez.

Eski D segmenti güzeldir donanımlıdır ve ucuzdur. Bir albea ve Clio parasına çok daha donanımlı ve rahat araba alabilirsiniz. Ancak bu arabalar çok fazla elektrik donanımı içerirler. Ayrıca geneli 2.0 motorlu oldukları için vergileri yüksektir. İnsanlar sanayide uğraşmak istemedikleri, az yaksın çok kaçsın ve vergisi ucuz olsun diye D segmentine yö

Şöyle bi durum da var, hangi araba olursa olsun bakılmamışsa hepsi sanayide uğraştırabilir. Bu konuyla ilgili bi sohbette oluşturulabilir mi ?