Mustafa23 kullanıcısının son içeriği | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Mustafa23 kullanıcısının son içeriği

1. M

Ethernet Ayarı Nasıl Yapılır | Ethernet Sorunu Çözümleri

nedemek kardeşim ben teşekkür ederim isterimki daha iyi kaliteli hizmet veresin hayırlı geceler
  2. M

Pejo 207 Çalışmama Sorunu

merhba yakıt pompasına elektrık geliyormu ona bakdır bu sorunlara yakın bende sorun yasadım birçok şeyleri degiştirdiler başka yere gittim sorunu çözdü öndeki söket geveşekmiş bi elektrik gidip geliyormus yakıt pompasına onu saglamlastırdılar sorunum çözüldü kontrol ettir derim.
  3. M

Ethernet Ayarı Nasıl Yapılır | Ethernet Sorunu Çözümleri

bilgisayar/yönet/ aygıt yönetici ağ bagdaştırıcı/realtek pcle gbe family controller yani bu kablolu internet özellijkere gir gelişmiş / enerji tasarruflu ethernet devre dışı bırakcaksın / power saving mode yide devre dişi birakıcaksın bukadar bide streamlabs dene yayın yaparken donma kasma...
  4. M

Ford C-Max Chia Alınır Mı? Kronik Arızası Var Mı?

selamun aleyküm bende 98 model 306 griffe 168 bnde aracım var tüm agır bakımları yapıldı sıvı devir dayım vs vs birçok egzoz yeni degişti bu aracımı satma sebebim bagajıdır tank takılı ben bu aracı satıp yerine station wagon almayı düşünüyorum kafamda bir araç var ford cmax ghai full var 2005...