Martin kullanıcısının son içeriği | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Martin kullanıcısının son içeriği

1. M

Mondeo MK4 2,0 TDCİ 2010 MOTOR MEKANİK SORUNU

@mekanik deli teşekkür ederim bende aküden kaynaklı olduğu düşünmüştüm.acab yeterli elektiriği şanzımana vermiyormu diye aküyü ölçtürecektim
  2. M

Mondeo MK4 2,0 TDCİ 2010 MOTOR MEKANİK SORUNU

Selamlar, ford mondeo 2,0 dizel 2010 model otomatik aracım var. aracı ilk çalıştırdığımda vites P den çıkmıyor. dün yine aynısını yaptı bu sefer aracı çalışır durumda beklettim yaklaşık 10-15 dk çalıştı hararet normali gösterirken birden kapı açık uyarı sistemi çalışmaya başladı. (onun öncesinde...
  3. M

Mondeo MK4 Kapı Kilit sorunu

Merhabalar, Ford Mondeo mk4 araçta kumanda dan kilitlemeye bastığımda sağ arka kapıyı kilitlemiyor, kapıyı açıp kapattıktan sonra tekrar basıp kilitleyince oluyor. sorun nedendir acaba kir toz pas olabilir mi?
  4. M

Aisin Şanzıman ile Jatco Şanzıman Arasındaki Fark Nedir?

Teşekkür ederim bilgi için @mekanik deli
  5. M

Eski Porsche vs Yeni Toyota kazasi

Çok geçmiş olsun @borys Allah beterinden korusun
  6. M

Aisin Şanzıman ile Jatco Şanzıman Arasındaki Fark Nedir?

Selam herkese forumdaşlar ben bu aisin şanzıman ile jatco şanzıman arasındaki farkı merak ettim. bilen konuya hakim varsa aydınlatabilir mi?
  7. M

HGS Yükleme Hangi Banka Daha İyi

@ykbp kamu bankalarından Vakıfbank, Ziraat ,Halkbank' da sorunsuz işlem yapabilirsin. PTT'den de yapabilirsin.
  8. M

Ford Mondeo MK4 Trend 2.0 TDCİ Otomatik Alınır mı?

Aslında araç makamdan çıkma yakın bir dostuma takastan geldi araç rutin bakımları zamanında yapılmıştır diye tahmin ediyorum.işin aslı her önüne gelen bir şey konuşuyor yok bu km araba mı alınır yok mondeo mu? son sahibi sen olursun gibi gibi şeyler. sevgili @Uğur Gökçe hocam sizin de...
  9. M

Bu modelde mi başka modelinde mi bilmiyorum bir yerde okudum japon şanzıman kullanıldığından bahsediyor.
  10. M

Merhaba, arkadaşlar 2010 ford mondeo trend paket 2.0 tdci otomatik şanzıman 316,791 km de 535K ya alınır mı ne dersiniz?
  11. M

Fiat Fiorino Panorama 1.3 Multijet Alınır Mı? Kullanıcı Yorumu

Tercih meselesi ama az da olsa binilen araçta konfor olmalı ya bence...
  12. M

Biraz aksiyon yapalım mı? Fiat Egea!!!

Teşekkür ederim @Uğur Gökçe
  13. M

Biraz aksiyon yapalım mı? Fiat Egea!!!

Tam da Egea başlığını görünce sorayım dedim 1239403239 nasıl sizce alınır mı?
  14. M

Hyundai Getz 1.5 CRDİ İnceleme ve Yorumları

Bazen gerçekten çok abartılıyor güle güle kullan @hilmi27
  15. M

Kaportadan Benzin Lekesi Nasıl Çıkar?

Benim de başıma gelmişti benzin depodan taşmıştı, pompada fazla basınca kısa sürede müdahale ettim öyle kurtarmıştım.