Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şöyle oldu hocam araç lambalarda istop ettirtken sonra uyari ekraninda yazdı ve sonra direk gitti zaten araçta herhangi bir ikaz lambası yanmıyor tek seferlik öyle yaptı sonra gitti aracın yağı 5 bin kilometre oluyor değişeli zaten neden öyle yaptı anlamadım
Arkadaşlar daha yeni fiat bravo || aracimi aldim kilometre 170k geçen gün aracı lambalardayken ksldiriyordum istop ettim ve orda yağ basıncı az uyarı verdi ve daha sonra o uyarı kalktı acaba bu ciddi bir sorun mu neye dikkat etmeliyim?
Arkadaşlar 700 civari bütçem var bana sorun çıkartmayacak 1-2 sene kullanıp satacağım yakıt konusunda üzmeyecek yol performansı iyi olan bir araba düşünüyorum 2 kişiyiz yılda bir iki kere uzun yol yapacağız o kadar
Benim düşündüğüm
1-- Opel Astra 1.3 cdti veya 1.6 cdti 150 bin km sport paket...
1220491251 ** Skoda Suberbp 1.6 TDİ PRESTİGE 2017 MODEL
1245943598 ** Wolkswagen Passat 1.6 TDİ BLUEMOTİON HİGLİNE 2017 MODEL
1153677887 ** Opel İnsignia 1.6 CDTİ GRAND SPORT T EXCLUSİVE 2019 MODEL
Fiat line 1.3 multijet 2015 mi yoksa 1.6 multijet 2010 model emotion plus mı alınır km ortalama 130 150 bin arası fiyat araliği 450- 550 bin lira arası sorunsuzluk anlamında hangisini önerirsiniz?
Aynen hocam bursada doğdum ama aslen ardahanliyim bursada panayır mahallesinde oturuyoruz.
Haklisiniz hocam aracın geçmişide çok önemli ona da dikkat etmek gerekiyor.
Dün canli yayinizdayken ford courier 1.0 ecoboostlari sormuştum uzak durun dediniz ondan sonra kesin olarak opeli seçtim
Yani hocam aslında şöyle ben batmanda memurum aile bursada hani beni yılda bir kere uzun yol yaptiricak uzun yolda da konfor surus dinamikleri yol tutuşu yakiti iyi olucak , bir kaç kere de yakın şehirlere gezmeye gidebileceğim bir opel ariyorum sorun anlaminda da bana çok fazla sıkıntı...
Hocam focus evet güzel ama çok dar geliyor bana ve yere çok basık gibi ondan tercih etmiyorum arkadaştada vardı yere çok sürttüğü için o da satti yoksa gerçekten yol tutuşu vs efsane.
Hocam astraların 1.6 cdti 110 luk ve 136 lıklarını öneririmisiniz peki araba alma arefesindeyim cevabinizi...
Hocam benle eşim 2 kişilik sportif bir araba bakiyoruz hem konfor hem yol tutuş açısından güzel bir araç bakiyoruz performans konusunda çok takmiyoruz opel astra 1.3 cdti lere bakiyoruz bütçem 700 k bundan farkli hangi araçları önerirsiniz 2013 yili ve üstü olacak şekilde örnek ilan atiyorum...