Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamünaleyküm cümleten. Civic vtec2 araçta vtec valfinden yağ kaçağı olması önemli büyük bir sorun mudur? Vtec valfinden yağ kaçıran araba alınır mı?
Ortalama maliyeti ne kadardır? Bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini aktarırsa sevinirim. Herkese iyi forumlar
Geçenlerde tofaşımı sattım. Şimdi araba bakıyorum pejo 106 lar dikkatimi çekti. Bu arabanın piyasası var mıdır?
1249032162
Bu ilandaki paralara bu arabalar alınır mı yoksa patlak mıdır?
Daha önce binen kullanan bu araçlar hakkında bilgisi olan varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim.
Bu fotoğrafları araç sahibi attı onun için elimde bunlar var hocam. Ama kaputtanda resim isterim. Dediğiniz yerlerde bir işlem olduğunu görmüştüm ama ne olduğunu tam anlamamıştım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Şimdi bu yapılan işlemler bana kullanımda veya satarken bana çok sıkıntı...
Selamünaleyküm abilerim
Ben bu 93 model Doğan SL (180₺) araca ısındım gibi araç komşu ilde olduğu için bakmaya gitmeden önce buraya atmak istedim. Dıştan güzel gözüküyo kafa ayarı falan yerinde ama bilenin bakmasıyla bilmeyenin bakması bir olmaz bu yüzden sizlerden de kapı içleri ve direkleri...
Duyduğum kadarıyla doğan slx lerin enjeksiyonlularında sensör arızaları olduğu zaman çözümü zor olup her usta anlamıyormuş. Böyle sıkıntıların olduğu doğru mu? İlk defa araba alıcam ve doğan slx istiyorum karbüratörlüler mi daha sorunsuzdur?