Yumurta kasa Hyundai Accent | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Yumurta kasa Hyundai Accent

Hayır. Neden öyle bir şey olsun ki. Soracağın bir soru varsa konu başlığı açıp sor Uğur Gökçe birazdan cevaplayacak sorularınızı.

Uğur Beyin bugünkü pazar videosunu seyrettim. Bir tane gördüm ama hiç yaklaşmadı bile... Ne fiyat ne de model bilgi falan... Özellikle mi yaptı diye merak ettim... Yani bu araç hakkında bilgi almak isterdim, piyasası özellik tutulan modeli gibi...

Uğur Beyin bugünkü pazar videosunu seyrettim. Bir tane gördüm ama hiç yaklaşmadı bile... Ne fiyat ne de model bilgi falan... Özellikle mi yaptı diye merak ettim... Yani bu araç hakkında bilgi almak isterdim, piyasası özellik tutulan modeli gibi...
Özellikle geçmiyorum hocam. Çok olan arabalara bir hafta ara veriyorum. Ayrıca hafta içi 200-250 bin lira arası alınabilecek otomobiller videosu gelecek. O video için atladım birazda. Bu arada dikkatini sevdim hocam.

Halk tarafından Hyundai Accent yumurta kasa olarak bilinen kasa tipi, çok donanıma sahip olmayan bir modeldir. Yuvarlak kaporta yapısı sebebiyle bu adı almıştır. 1994-2000 yılları arasında üretimi yapıldı. 1.3 karbüratörlü ve 1.5 enjeksiyonlu motor versiyonları bulunuyor. Bazı donanım paketlerinde airbag, hidrolik direksiyon ve otomatik ön camlar gibi özellikler olsa da genel olarak Tofaş Şahin, Doğan ve Kartal modelleri gibi basit ve halk arabası gibi görülmektedir. Düşük bütçeli araba sahip olmak isteyenlerin çokça tercih ettiği bir model diyebiliriz.​