Tofaş merakı olanlar yardımcı olabilir mi | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Tofaş merakı olanlar yardımcı olabilir mi

1228713783 ustam bunu inceler misin sana zahmet almayı düşünüyorum emin olamadım. Aslında arabam var 2013 captur 1.5 tofaş merakım var :D

Evet canlı yayın da da inceledim. Üstte arkadaşın dediği gibi herkes arabasına temiz diyor. Başına gidince hiç görüldüğü gibi çıkmıyor.

Öncelikle selamın aleyküm bu yorumu hem bir tofaş hastası hemde tamirci çırağı olarak yazıyorum öncelikle şahinlere 2000 model olanlar tutulmaz ilanlarda da fark edersiniz zaten nedeni bu araçların arızası ve kronik sorunları var masrafsız sıkıntısız bir tofaş alayım garajda durdun diyorsan tavsiyem bütçen elverişli ise beyaz renk ve olabildiğince boyasız yada birkaç parça boyalı araçlara bak çünkü eski araba olduğu için kasa macun yığını olursa zamanla patlıyor ve araba mundar oluyor o civarlara ben olsam 1993-1994 boyasız yada bir kaç parça boyalı bir şahin alırdım hem kasası diri hemde kara motor olduğu için masrafsız araba triger sıyırsa bile motor yaptırman gerekmiyor yeni triger takıp yoluna devam ediyorsun.