Punto Evo 1.4 (Manuel) Nasıl, Alınır Mı? Yorumlar Neler | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Punto Evo 1.4 (Manuel) Nasıl, Alınır Mı? Yorumlar Neler

Herkese merhaba ;
500k-600k ₺ bütçem var.
Hatchback araç almayı düşünüyorum.
Fiesta 1.4
Eski kasa 20
Focus
Pejo 208
Gibi araçlara baktıktan sonra , şans eseri punto Evo ya denk geldim.
Araç dış görünüşü ve kozmetiği tam istediğim gibi. Koltuk döşemeleri, renkli araç göğüsü, bir de sunroof cam tavanı görünce ( dolu pakette) tercihim doğrudan bu arabaya yöneldi.
Otomatiklerinde sorun olduğunu duydum fakat manuelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz eklinde yorum aldım bir Usta'dan.
Sizinde fikirlerinizi almak isterim. Bu araç hakkında bilginiz var mı ? Mekanik olarak çok sorun yaşamak istemem.
Yada bu fiyat aralığına öneri yapacağınız başka araçlar var mi ? Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar ...

Evet Fiat Punto Evo otomobil gerçekten karizma diye tabir edilecek bir arabadır. Spor görünümü ile albenisi yüksektir. Otomatik yerine manuel seçeneği daha iyi olur. Araç gerçekten dolu ama tek eksiği piyasası yok. Ben uzun yıllar binerim derseniz manuel olanı tercih edin. Alternatif olarak ise Ford Fiesta daha uygun olacaktır. Peugeot 208 sorunları ile tanınan bir model olduğu için ben şahsen tercih etmem.​

Evet Fiat Punto Evo otomobil gerçekten karizma diye tabir edilecek bir arabadır. Spor görünümü ile albenisi yüksektir. Otomatik yerine manuel seçeneği daha iyi olur. Araç gerçekten dolu ama tek eksiği piyasası yok. Ben uzun yıllar binerim derseniz manuel olanı tercih edin. Alternatif olarak ise Ford Fiesta daha uygun olacaktır. Peugeot 208 sorunları ile tanınan bir model olduğu için ben şahsen tercih etmem.​
Yorumunuz için teşekkürler. 1.2 Clio yu da listeye katmayı düşünüyorum bu konuda ne düşünürsünüz?