Peugeot 206 Otomatik Nasıldır, Alınır Mı | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Peugeot 206 Otomatik Nasıldır, Alınır Mı

Herkese merhaba eşim için 2001-2005 arası otomatik peugeot 206 düşünüyorum sizce nasıldır çok sorunlar çıkarırmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

Herkese merhaba eşim için 2001-2005 arası otomatik peugeot 206 düşünüyorum sizce nasıldır çok sorunlar çıkarırmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

Otomatik 206'ya çok yanaşma derim ben. Mutlaka alacam diyorsanız da kesinlikle şanzıman testi yaptırın. Otomatik şanzıman arızası nedeniyle aylardır çalışmadan yatan 206 biliyorum.

Peugeot 206 modeli görünümü ile üretildiği yıllarda dikkat çeken bir modeldi. Ülkemizde de epey ilgi gördü. Sedan kasalar çok tutulmadı. Hatchback kasaları özellikle gençler ve bayanlar tarafından çok ilgi gördü. 1.6 benzinli motorlu manuel vitesli opsiyonları yakıtı biraz fazla kullanıyor ama 109 bg gücü ile performans olarak oldukça iyi diyebiliriz. 195 km hıza çok rahat çıkıyor. Çok noktalı enjeksiyonlu olması ve atmosferik motoru sayesinde düşük yakıt kullanımı sunmaktadır. LPG ile uyumlu olarak biliniyor.​