Allah razı olsun aldığım adam motoru yeni yaptırmış sanırsam rod balans ayarı gerekiyor ve bir kaç ayar daha piyasayı bilmediğimden soruyorum komple arabayı toplasam ne tutar acabaBen 1 ay önce bakım yaptırdım 1993 model Lada Samara aracıma.
Motor yağı 3 litre: 600 lira
Buji set (Bosch Marka): 600
Hava Filtresi: 120 Lira
Yağ Filtresi: 200 Lira
Ben işçilik dahil hepsine 1800 lira para ödedim. Sizin de bu civarlarda çıkacaktır. Dediğim fiyat Ankara için. Ancak Bursa'da da farklı bir şey olacağını sanmıyorum.
Neler yaptıracağınıza bağlı hocam arabaya. Söylerseniz daha net bilgi verebilirizAllah razı olsun aldığım adam motoru yeni yaptırmış sanırsam rod balans ayarı gerekiyor ve bir kaç ayar daha piyasayı bilmediğimden soruyorum komple arabayı toplasam ne tutar acaba
İç döşemeler kadrajlar ön konsol varsa buji falan iç aksamda elektrik sıkıntılar gibi gibi hocam yani arabayı aldık motor sağlam gidişinde bir şey yok ama gazdan ayağımı çekince arabada bir tepme oluyor gibi şeyler var bunlar da dahil diyelim çok arabadan anlamadığım için bir şey de diyemiyorum resimlerini de attım kapı kolları falan kötü arka silecekler motorundan ses geliyor farlar vs.Neler yaptıracağınıza bağlı hocam arabaya. Söylerseniz daha net bilgi verebiliriz
Allah razı olsun hocamHocam senin yaptıracağın çok şey var. Bunların hepsini tek kalemde şu kadar tutar diye hesaplamak çok zor. Önündeki en büyük engel ön göğüs tamiri gibime geliyor. Onun dışında saydıkların çok ele avuca gelir şeyler değil.