Hyundai Getz Yorumları | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Hyundai Getz Yorumları

Araç bakıyordum benim fiyat bandı 280 290 arası maksimum sonra ilanda bu Getz buldum 2006 km 264bin orjinal
Tavan hariç boyalı havuz işlemli sağ sase hafif hasarlı 240 bin TL ye aldım amma. Araçta ağır hasar kaydı yok tramer temiz
Biraz bakım istiyor periyodik
Araç hakkinda yorumlarinizi istiyorum
2 sene bin sat mantıklı bı aracmi
Teşekkürler aracı kendim expere soktum bilginizeIMG-20250310-WA0027.jpegIMG-20250310-WA0025.jpegIMG-20250310-WA0025.jpegIMG-20250310-WA0021.jpegIMG-20250310-WA0010.jpegIMG-20250310-WA0008.jpegIMG-20250310-WA0006.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG-20250310-WA0023.jpeg
    IMG-20250310-WA0023.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 5
Araç bakıyordum benim fiyat bandı 280 290 arası maksimum sonra ilanda bu Getz buldum 2006 km 264bin orjinal
Tavan hariç boyalı havuz işlemli sağ sase hafif hasarlı 240 bin TL ye aldım amma. Araçta ağır hasar kaydı yok tramer temiz
Biraz bakım istiyor periyodik
Araç hakkinda yorumlarinizi istiyorum
2 sene bin sat mantıklı bı aracmi
Teşekkürler aracı kendim expere soktum bilginizeEkli dosyayı görüntüle 550Ekli dosyayı görüntüle 549Ekli dosyayı görüntüle 549Ekli dosyayı görüntüle 548Ekli dosyayı görüntüle 544Ekli dosyayı görüntüle 545Ekli dosyayı görüntüle 546
Alınan malın kötüsü olmaz. Uygun almışsınız, eksiklerini tamamlayıp kullanırsınız.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmenizi dilerim. Hyundai Getz piyasası olan bir araç. Eski olduğu için ufak tefek eksiklikleri olması normaldir. Fiyatı uygun. Şasede çok bir sorun görünmüyor. Güle güle kullanın.​

Allah razı olsun ustam cevremdeki millet experine bakıp
(Naptın sen işlemli araba şase hasarlı kaput değişmiş elinde patlayacak diye soğuttular)
Allah hepimizden razı olsun. Her söyleneni dikkate almayın. Fiyatı uygun olduğu için almışsınız. O akıl verenler, size orijinalini almanız için para verdiler mi? Hayır. O yüzden söylenenleri dikkate almayın. Aldınız ve konu kapandı. Eksiklerini zamanla tamamlarsınız.

Allah hepimizden razı olsun. Her söyleneni dikkate almayın. Fiyatı uygun olduğu için almışsınız. O akıl verenler, size orijinalini almanız için para verdiler mi? Hayır. O yüzden söylenenleri dikkate almayın. Aldınız ve konu kapandı. Eksiklerini zamanla tamamlarsin
Allah hepimizden razı olsun. Her söyleneni dikkate almayın. Fiyatı uygun olduğu için almışsınız. O akıl verenler, size orijinalini almanız için para verdiler mi? Hayır. O yüzden söylenenleri dikkate almayın. Aldınız ve konu kapandı. Eksiklerini zamanla tamamlarsınız.
Doğru söylüyorsunuz hocam satılmayacak araba değil

Hyundai Getz güzel arabadır. Bakım ve onarım maliyeti tutan bir model değil. Onarım ve parça sorunu yok o yüzden sıkıntı olmaz. Alanı üzmez. Her şase problemi sorun çıkaracak diye birşey yok.